Horoscopul zilnic 8 iunie 2019. Gemenii se bucură de o nouă iubire, vezi ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce-ți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 8 iunie 2019.


BERBEC

Prima zi de weekend te găsește cu aceeași stare de bine. Simți că ești pregătită pentru a începe o nouăa săptămână în care să-ți duci la bun sfârșit toate planurile pe care ți le-ai setat în minte. 

TAUR

Ai chef să te plimbi și te gândești să vizitezi un muzeu sau o expoziție de pictură. Vrei să ai activități cât mai diverse prin care să îți îmbogățești sufletul. 

GEMENI

Iubirea îți dă aripi și niciodată nu te simți mai fericită decât atunci când dragostea apare în viața ta! Vrei să îți surprinzi partenerul și să organizezi o zi numai pentru voi doi.

RAC

Bucură-te de ziua de azi și împarte cât mai multă dragoste în jurul tău. Simți că ești conectată spiritual mai mult ca oricând cu partenerul, iar asta îți aduce o liniște sufletească prețioasă.

LEU

Dacă ai un eveniment important în viața ta, nu trebuie să lași emoțiile să te copleșească. Până la urmă, orice decizie ai lua, tu te descurci de minune în cele mai diverse situații. Universul lucrează în favoarea ta și totul îți merge de minune.

FECIOARA

Nu mai analiza fiecare acțiune a partenerului. Riști să îl obosești și să provoci o ceartă minoră fără intenție. Ai răbdare și bucură-te azi de timpul liber. Pe tine cititul te relaxează, iar o carte captivantă e o idee perfectă de a te deconecta de orice factor stresant. 

BALANTA

Simți că ți-ai îndeplinit o parte din dorințe, iar acum e momentul să iei o pauză și să reflectezi asupra a ceea ce urmează să faci în continuare. Ești plină de speranță, poftă de viață și abia aștepți să îți duci la bun sfârșit toate planurile.

SCORPION

Ambiția ta extremă poate să îți pună bețe-n roate uneori. Nu are rost să provoci conflicte inutile care te-ar putea stresa destul de mult. Nu-ți face griji, pentru că în zilele următoare ți se vor întâmpla numai lucruri bune.

SAGETATOR

O zi la piscină sau la cumpărături reprezintă un răsfăț potrivit pentru ziua de duminică. Nu lași absolut nimic să te supere azi și vrei să începi săptămâna cu o stare de bine, molipsitoare.

CAPRICORN

Ești inspirată, ai motivație cât cuprinde și abia aștepți să pui în practică tot ce ți-ai propus în perioada ce urmează! Spre seară, ai chef să te relaxezi la cinema alături de prieteni sau de partenerul de viață.

VARSATOR

Ești mai sensibilă azi decât de obicei și ar fi mai bine să eviți să intri în orice fel de dispute. E sâmbătă, iar asta înseamnă că trebuie să te concentrezi doar pe activități care îți fac plăcere.

PESTI

Te așteaptă o zi minunată de vară în care vei merge într-o vizită la niște prieteni vechi sau vei alege să iei cina pe malul unui lac. Știi că trebuie să îți încarci bateriile pentru proiectele interesante care te așteaptă în perioada următoare. related posts