Horoscopul zilnic 9 august 2019 . Vărsătorii vor renunța la o relație toxică, vezi ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 9 august 2019. 


Berbec

Nimic nu va veni de-a gata. Trebuie să muncești și să depui efort în ceea ce faci pentru a vedea rezultatele. Dacă îți dorești succesul, nu poți sta degeaba și să aștepți să vină. Astăzi, nu este ziua potrivită pentru a amesteca problemele din viața personal cu cele de la serviciu.

Taur

Astăzi s-ar putea să apară schimbarea pe care ți-o doreai, cel mai probabil la serviciu. Alegerea carierei ar trebui să fie în prim plan în momentul de față. Bucură-te de fiecare zi pentru că munca pe care o vei depune, va merita. Începe astăzi.

Gemeni

Ai lucrat foarte mult, dar încă nu vezi rezultatele pe care ți le dorești. Ceea ce nu realizezi este că succesul se construiește prin rezultate mici. Dacă te ocupi cu vânzările, faptul că vei vorbi la telefon mai mult timp cu o persoană, va fi cu adevărat o realizare. Dacă nu cumpără de la tine, este un eșec? Sau poate că succesul este că ai atras atenția unei persoane atât de mult timp. Privește partea plină a paharului.

Rac

Nu te teme să urmezi o altă cale în viață dacă nu ești pasionat de cea pe care te afli acum. Poate să fie greu sau inconfortabil să îți schimbi scopurile și direcția, dar mai târziu vei fi recunoscător.

Leu

Nu ignora sfaturile pe care ți le dau cei din jurul tău. Uneori, persoanele din exterior pot vedea în adâncul problemelor cu care ne confruntăm mult mai bine decât le vedem noi în interior. Acest lucru nu înseamnă că au dreptate, dar nici nu înseamnă că nu ar trebui să iei în considerare ceea ce spun. La sfârșitul zilei, fă ceea e îți face plăcere și fii deschis.

Fecioară

Tocmai ți-ai setat un nou obiectiv. Ești încântată de acest lucru, dar uneori te concentrezi prea mult asupra acestui lucru și începi să te îndoiești că vei atinge acel obiectiv. Nu te lăsa pradă dubiilor, ci încurajează-te. Cu cât faci lucruri mai grele, cu atât vor deveni mai ușoare. 

Balanță

Este ceva obișnuit să rezolvi problemele tuturor celor din jurul tău, astfel că nu e de mirare că ei sunt prioritatea ta. Nu uita că problemele ale sunt cel puțin la fel de importante ca ale celor fin jurul tău. O soluție pe care ai găsit-o s-ar putea să nu fie folositoare pentru tine. Dacă se va întâmpla acest lucru, nu te da bătută. 

Scorpion

Ar trebui să încetezi să împrumuți bani tuturor persoanelor în care nu ai suficientă încredere. Dacă simțul îți spune să nu ai încredere, atunci nu o face. Nu ai nevoie de un motiv în plus față de intuiția ta deoarece aceasta acționează ca un al șaselea simț pentru tine. Nu lăsa conștiința să te convingă să procedezi diferit.

Săgetător

Nu face o situație complicată să fie și mai complicată decât este deja. Fă ceea ce crezi că este mai bine. Chiar dacă se dovedește a fi o decizie greșită, cel puțin nu te poți învinovăți pentru că ai procedat așa cum ai crezut că este mai bine. De asemenea, este important să fii tu însăți astăzi. Nu încerca să pari ceea ce nu ești.

Capricorn

Problemele nu se vor rezolva singure. Este posibil să crezi că problemele și-au găsit singure soluția și să te relaxezi, însă nu va dura mult până când situația va lua o întorsătură neplăcută. Ceea ce simți acum este o fericire temporară sau o distragere.  Nu acesta este scopul. Scopul este să găsești rezolvarea problemei și să te bucuri de fericire pe termen lung. 

Vărsător

Sună-l pe prietenul sau pe ruda la care te-ai gândit mult în ultima perioadă. Este ușor să lași timpul să treacă și să pierzi conexiunea cu anumite persoane care vor deveni parte din trecutul tău. Ar fi bine să îți evaluezi toate relațiile și să te decizi care dintre ele sunt toxice și trebuie eliminate și care merită să fie parte din viața ta.

Pești

Astăzi, ar trebui să îți petreci ziua având grijă de sănătatea ta. Meditația și exercițiile fizice ar fi cele mai potrivite alegeri în acest sens deoarece te vor ajuta să elimini stresul la care ai fost supusă pe parcursul zilei. Spune da lucrurilor pe care ți le dorești în viață și nu celor pe care nu ți le dorești. Tu îți creezi propria fericire.

Vezi și: Profil de celebritate - Tom Hardy

related posts

Modifică setările cookies