Horoscopul zilnic 9 ianuarie 2020. Capricornii se lasă în voia dragostei, vezi ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 9 ianuarie 2020.


Berbec

Dacă a existat o problemă în familie, astăzi este momentul oportun pentru a discuta deschis și a găsi rezolvări. Vei intui ce acțiuni să întreprinzi pentru a-i mulțumi pe toti. Spre seară spiritul tău aventurier ar putea să-ți complice viața, așa că gândește-te de două ori înainte să acționezi.

Taur

Astăzi îți deschizi sufletul în fața partenerului, iar subiectele pe care le abordați au legătură cu valorile, filosofia de viață, sistemul de valori și religia. Ultimele evenimente din viața voastră au avut darul să vă apropie mai mult și să vă consolideze relația.

Gemeni

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să rezolvi o situație apărută în planul financiar. Posibil să fii nevoită să te împrumuți de o sumă de bani. În planul personal, traversezi o perioadă fericită în cuplu, mai ales că în ultima perioadă ați reaprins pasiune în sfera intima.

Rac

Posibil să fii tentată să intri în conflict cu interlocutorii, deoarece astăzi ești mai sensibilă și nu suporți să fii constrânsă sau să ți se traseze directive de către colegi care nu au experiența ta. Unul dintre superiori îți poate atrage atenția asupra comportamentului pe care îl ai vis-à-vis de un coleg.

Leu

Aparent este imposibil să duci la capăt sarcinile de astăzi, însă dacă îți aduni forțele și ai o altă abordare a problemelor ivite, poți să faci față provocărilor. Nu mai intra în panică atunci când nu poți rezolva ceva, pentru că întotdeauna cineva îți sare în ajutor!

Fecioară

Treci printr-o perioadă în care nu prea înțelegi de ce te caută un fost partener. Ai impresia că viața ți se dă peste cap și nu știi dacă să mergi înainte sau să reiei o poveste de iubire, care nu s-a terminat. Posibil să mai ai de învățat unele lecții de viață, pe care nu ai avut răbdare să le înveți la timpul potrivit. 

 

Balanță

Conjunctura astrală de astăzi îți aduce o dispoziție bună la serviciu, care va fi stricată, spre finalul programului de lucru, de către superiori. Acțiunile acestora vis-à-vis de un coleg, cu care nu reușești să lucrezi și care îți pune bețe în roate de câte ori are ocazia, te vor scoate din minți și vei fi pe punctul de a-ți da demisia.

Scorpion

În prima parte a zilei lucrezi la o strategie pentru primul semestru al anului. Îți setezi obiective și ești determinată să le urmezi pas cu pas. Spre după-amiază nu știi ce se întâmplă cu tine, începi să ai o stare mai puțin bună, poate din cauza suprasolicitării. Puțină relaxare nu strică, așa că seara ieși cu partenerul la un spectacol sau la film.

Săgetător

Ca să nu-ți complici inutil viața și să ai parte de stres, ai putea să fii precaută și să nu te implici astăzi în contracte sau operațiuni financiare. Poate fi vorba și de un credit ipotecar sau de nevoi personale, iar consilierul de clienți să-ți prezinte oferta în așa fel, încât să te păcălești și să-ți dai seama de termenii contractului peste o perioadă.

Capricorn

Nu ai luat în calcul faptul că ambiția și dorința de putere pe care o ai în sfera profesională, nu se pot compara cu momentele pe care ți le oferă partenerul. Astfel, astăzi, la îndemnul astrelor, ai putea lăsa deoparte cariera, să te bucuri de o seară romantică în prezența persoanei iubite. 

Vărsător

Ai parte de tot felul de revelații sau presimțiri legate de viața de familie. Posibil să nu mai fii pe aceeași lungime de undă cu partenerul de cuplu. Simți nevoia unei compatibilități spirituale cu partenerul, lucru ce nu se prea întâmplă.

Pești

Astăzi, dialogul cu o prietenă ar putea să-ți lămurească niște aspecte ale vieții de familie, pe care nu le întelegi și cu care nu reușești să te împaci. Pe de-o parte ai nevoie de spirjinul emoțional al familiei, însă de cealaltă parte, nu-ți plac îndatoririle, care vin odată cu întemeierea unei familii. Găsește un echilibru între cele două tendințe pentru o viață de familie fericită!

Vezi și: BOGDAN MOCANU apariție surpriză în noul clip Florin Salam 

related posts