Horoscopul zilnic 9 noiembrie 2020. Balanțele au o surpriză în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 9 noiembrie 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începi săptămâna în forță la locul de muncă. Organizezi sarcinile și faci o listă de lucru până la finalul săptămânii, pentru a fi sigură că nu uiți ceva. Vei fi preocupată și de starea de sănătate și vei face niște programări pentru analize și investigații, să te asiguri că ești bine.

 

Taur

 

Astăzi îți faci tot felul de scenarii legate de planul relațional, afectiv. Intuiția îți spune că vei avea parte de o surpriză din partea partenerului de cuplu. Nu ești sigură, însă aștepți cu nerăbdare, în fiecare zi. Relația voastră a avut multe suișuri și coborâșuri, însă acum simți că sunteți pe o direcție bună.

 

Gemeni

 

Astăzi, ești preocupată de casă, de activitățile gospodărești, să pui în ordine toate lucrurile cu care ai rămas în urmă. Ai un randament ridicat și reușești să rezolvi într-o zi ce n-ai rezolvat într-o săptămână.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi aduce preocupări pentru acumulare de informație și cunoștințe utile în sfera profesională, dar și dialoguri sau întâlniri, care să ducă la o înțelegere privind încheierea unui parteneriat profitabil de ambele părți.

 

Leu

 

Dacă în prima parte a zilei, cât Luna îți traversează semnul nașterii, faci planuri cu partenerul de cuplu, legate de adminstrarea locuinței, în partea a doua a zilei, te preocupă chestiunile financiare, plățile utilităților, ratelor și eventual returnarea unor datorii către un prieten sau coleg de serviciu.

 

Fecioară

 

Începi săptămâna cu un spirit accentuat de organizare, disciplină, vrei să fie totul în ordine, faci liste și programezi toate activitățile de la serviciu și de acasă pe zile, pentru a fi sigură că poți avea timp și pentru plăcerile tale. Nu vrei să mai lucrezi peste program și atunci trebuie să iei atitudine.

 

Balanță

 

Contextul astral al zilei de astăzi îți aduce preocupări pentru a face un cadou unei persoane dragi, posibil pentru unul dintre membrii familiei. Așadar, îți faci socoteli și mergi la shopping după cadou. În partea a doua a zilei, poți avea o surpriză în planul sentimental.

 

Scorpion

 

Începi săptămâna cu preocupări pentru carieră, pentru imaginea cu care te prezinți în fața lumii, a colegilor sau a șefilor. Ții foarte mult să te remarci și să te folosești de experiența acumulată de-a lungul timpului. Toate eforturile tale în planul profesional vor fi răsplătite zilele viitoare, când vei anunța un succes.

 

Săgetător

 

Astăzi, este o zi favorabilă pentru a organiza activitățile din sfera profesională, pentru a face ordine și a elimina ceea ce nu te mai reprezintă. Proiectele care sunt blocate și-ți ocupă prea mult timp vei încerca să le închei cât mai repede.

 

Capricorn

 

Dacă în prima parte a zilei ești preocupată de o chestiune financiară, după prânz vei simți nevoia de stabilitate într-o chestiune de principiu, care privește un proiect personal de viață. În viața de cuplu, abordezi un subiect sensibil, care ține de încrederea reciprocă.

 

Vărsător

 

Astăzi este o zi în care cooperezi foarte bine cu partenerul de cuplu. Și în sfera profesională, colaborezi bine cu partenerii de afaceri și poți programa o întalnire, în care să negociezi termenii unui contract important.

 

Pești

 

Chiar dacă de la primele ore ale dimineții ești nemulțumită de schimbările care apar la serviciu, vei vedea pe parcursul zilei că aceste schimbări sunt în avantajul tău. Privind unele probleme apărute în chestiunile gospodărești, trebuie să te consulți cu partenerul de cuplu. 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies