Instinctul matern, în funcție de zodie. Cine sunt cele mai bune mame


Înainte de toate, să nu uităm că mamele sunt oameni. Sunt mereu acolo, gata oricând să sară în ajutor. Totuși, astrologia dezvăluie faptul că fiecare semn zodiacal are propriile nevoi și slăbiciuni. 


BERBEC 

Mama dulce, îmbrăcată în șorț, probabil nu aparține acestui semn zodiacal! Ea este ocupată și activă și poate petrece o perioadă egală de timp schimbând uleiul la motocicleta ei în timp ce are grijă de copil. Acesta este un lucru bun pentru copiii care caută independența, mai degrabă decât un nivel mare de implicare. În cele din urmă, o mamă din Berbec pare foarte cool, mai ales după ce copiii ei devin adulți  care, uitându-se în urmă, la toate aventurile alături de mama lor, vor spune: "Wow!"

 

TAUR

Copiii mamei Taur au parte de o copilărie plină de călătorii, cumpărături și mâncare delicioasă. Nici o altă mamă nu este gurmandă ca această doamnă. Indiferent dacă gătește sau nu - și, de obicei, o va face - mama Taurului știe că poți trece mai ușor prin toate crizele de viață  cu o mâncare delicioasă. Mama Taur, de asemenea, le oferă copiilor ei un sentiment de securitate și stabilitate, prin prezența la fiecare eveniment sportiv, joc sau concert al copiilor săi.

 

GEMENI

Deși o mamă Gemeni poate părea mai ocupată să vorbească la telefon, să citească o carte sau să se uite la televizor, decât să le acorde o atenție sporită copiilor ei, ea este o mamă foarte distractivă atunci când vine vorba de a se juca. Se poate juca fericită ore întregi. Aveti nevoie de un partener la "Nu te supăra frate"?  Mama Gemeni e ideală. 

Și peste ani, chiar dacă va fi pensionară, o mamă Gemeni este dispusă să meargă cu bicicleta  împtreună cu copii ei adulți. Cool, nu?

Citește și: Zodiacul indragostitilor. Afla ce schimbari au loc in viata fiecarei zodii atunci cand incepe sa simta fluturi in stomac

 

RAC

Nativele din Rac doresc să fie mame - din tot sufletul. Nici un alt semn zodiacal nu este  atât de preocupat să se concentreze asupra copiilor lor. Nimic nu este mai important pentru această mamă decât siguranța și confortul puilor ei. Este o magnolie din oțel, care va avea chiar și trei locuri de muncă, se trezi în zori pentru a face vafe și va învinge imediat orice nor întunecat care trece peste cerul unui copil iubit.

 

LEU

Copiii mamei Leu sunt mereu mândri că au cea mai tare mama - pe care chiar și prietenii lor vor să o întâlnească. 

Mama Leu arată întotdeauna minunat. Ea poate petrece la fel de mult timp folosindu-și cardul în cele mai luxoase magazine, in timp ce se ocupă și de copilul care tustrănută. Ea știe să fie super distractivă, iar copiii unei mame Leu își amintesc întotdeauna petrecerile uimitoare de ziua de naștere, organizate de ea.

 

FECIOARĂ 

O mamă din zodia Fecioarei dorește întotdeauna ca ai ei copii să se străduiască să fie perfecți - chiar mai perfectă decât ea, și asta e cu adevărat o provocare. Organizată, eficientă și precisă, ar trebui să conducă o țară în loc de o simplă gospodărie. Copiii ei nici măcar nu știu ce este o cină cu mancare gătită la microunde, pentru că totul se face în perfecțiune în casa lor. Orice problemă este rezolvată în curând, fiecare proiect științific se face devreme, iar viața pare ușoară.

Citește și: Cea mai sexy, cea mai puternica, cea mai norocoasa zodie? La ce esti "cea mai buna" in functie de semnul tau zodiacal

BALANȚĂ

Este o mamă socială, căreia îi plac ieșirile fermecătoare și iubitoare la maximum.

Mamele Balanțe sunt ca Mary Poppins. Familia trăiește în catifea, iar mamale sunt cele mai fericite atunci când planifică o petrecere sau citesc un roman romantic. Copiii acestor doamne le adoră, chiar și atunci când sunt uneori prea ocupate cu viața socială proprie, pentru a le da atenatenție copiilor. În cele din urmă, acești copii cresc și se bucură să împartă un cocktail cu mama lor Balanta.


SCORPION

Cea mai misterioasă dintre toate mamele, mama Scorpion iubește foarte pasionat și dacă cineva se se ia de unul dintre copiii ei... este dezastru! Se va lupta până la moarte pentru a-i proteja pe cei dragi. Aceasta nu este femeia care încearcă să înșele. Ea știe secretele tuturor, deci este mai bine să împărtășiți intimitățile decât să încercați să vă protejați confidențialitatea.

Oricum este de nădejde, și orice secret ar afla, poși fi sigur că va fi în siguranță.

 

SĂGETĂTOR

Este mama căreia nu-i pasă dacă în casa este o mizerie de nedescris.  Este mama care va spune în mod automat, "Da!" atunci când încă un animal vagabond vine în căutarea unei case.  

Valorile ei morale sunt de necontestat ca și simțul dreptății. Mama Săgetător își încurajează copiii să aibă minți deschise și inimi calde. 

 

CAPRICORN

Tradițională, severă și, din când în când, ciudată, această mamă are un sentiment clar  al lucrurilor care sunt cu adevărat importante. Își crește urmașii cu nevoia de disciplină și de succes. Aceasta este mama care va antrena neobosit un copil până când va obține medalia de aur olimpică. Ea nu crede că copilăria este doar pentru distracție. Dimpotrivă, este de părere că trebuie să începi să lucrezi imediat pentru a avansa în viață.

 

VĂRSĂTOR

Mama Vărsător nu este timidă, nu este drăguță, dar știe o mulțime de informații pe care le folosește în avantajul copiilor ei.

Mama Varsător știe totul despre priteniile copiilor săi și se implică chiar și în viața amoroasă a urmașilor săi adulți. Când este în centrul atenției nu se lasă copleșită de emoții și îi va ajuta pe copii să se confrunte cu viața dintr-o perspectivă interesantă.

 

PEȘTI 

Sensibile, dulci, cu inima plina de iubire, mamele Pesti par să fie preferatele multor oameni din cercul lor. 

Există întotdeauna o lungă listă de oameni care așteaptă să vorbească cu ele. Sunt mame creative, care îi stimulează pe copiii lor în cel mai artistic mod cu puțință. 

Reușesc să se conecteze cu copiii apelând la jocuri naive, inocente. 

De multe ori își atrag urmașii în procese de creație, umăr la umăr. Este modul în care mamele Pesti leagă cu copiii lor.

 

Vezi care sunt stresații zodiacului

related posts