Jupiter, marele benefic, își face intrarea în zodia Pești în 29 decembrie 2021. Ce impact va avea în viața noastră


Evenimentul astral important al finalului de an 2021 este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Pești, în domiciliul său. 


Jupiter a mai traversat zodia Pești anul acesta, în perioada 14 mai-28 iulie, când a fost o previzionare a ceea ce urmează să se întâmple din 29 decembrie 2021, când își face intrarea oficială în Pești. În 2022 exista două perioade de tranzit ale marelui benefic în zodia Pești: 29 decembrie 2021-10 mai 2022 si 28 octombrie-20 decembrie 2022. În perioada cuprinsă între 11 mai și 28 octombrie Jupiter ajunge, prin retrogradare, în zodia Berbec. Fiind marele benefic, Jupiter aduce evenimente importante în viața noastră și este bine să nu ratăm șansele și oportunitățile, în sectorul astral unde se așează zodia Pești.

 

Ce aduce Jupiter în Pești pentru fiecare semn zodiacal:


Berbec

 

Pentru nativii Berbec sectorul tranzitat de Jupiter este casa asociată subconștientului, izolării, introspecției, meditației, trecutului, așa că nativii sunt invitați să-și facă un bilanț personal, să elimine din viața lor ce nu mai funcționează și să-și facă un plan, în secret, pe care să-l lanseze când Jupiter va ajunge în zodia lor (în perioada 14 mai-28 iulie 2022 sau din 20 decembrie 2022, cand va traversa Berbecul timp de un an).

 

Taur

 

Pentru nativii Taur sectorul tranzitat de Jupiter este casa asociată prietenilor, grupurilor de apartenență, planurilor, strategiilor și proiectelor pe termen lung. Prin urmare, marele benefic vine să ajute în demararea unor proiecte personale, iar nativii pot relua un proiect amânat, pot începe o activitate cu un prieten sau obține o serie de avantaje, chiar si financiare (sponsorizări, beneficii).

 

Gemeni

 

Pentru nativii Gemeni sectorul tranzitat de Jupiter este casa carierei și a ambițiilor profesionale și vin oportunități de avansare în carieră, de afirmare și de consolidare a statutului profesional. O situație sau o discuție pe care au avut-o anul acesta, în perioada 14 mai-28 iulie, ar putea să aducă o colaborare sau se deschid unele uși, fără să facă prea mari eforturi.

 

Rac

 

Pentru nativii Rac sectorul tranzitat de Jupiter va fi cel asociat călătoriilor, lărgirii orizonturilor, perfecționării profesionale, schimburilor de experiență, dezvoltării personale, filosofiei de viață. Racii sunt invitați să învețe, să participe la cursuri, seminarii sau workshopuri în domenii de interes pentru ei, să călătorească, să-și schimbe principiile și mentalitățile, concepțiile și filosofia de viață, cu care nu mai rezonează, din cauza unor evenimente, care au avut loc în ultima perioadă.

 

Leu    

 

Pentru nativii Leu sectorul tranzitat de Jupiter va fi cel asociat intereselor materiale, a banilor și resurselor pe care nativii le dețin cu partenerul sau alte persoane, moștenirile, creditele, impozitele, asigurările sau intimitatea. Se pot relua unele dialoguri sau negocieri privind un contract, o sponsorizare sau obținerea unor sume de bani care li se cuvin de drept. Totodată, se intensifică și apropierea de partenerul de cuplu, nativii dorindu-și relansarea relației, pasiune și trăiri profunde.

 

Fecioara

 

Pentru nativii Fecioară sectorul tranzitat de Jupiter va fi cel asociat relațiilor, căsătoriei, parteneriatelor și asocierilor profesionale. Nativii au ocazia să oficializeze o relație, iar în cuplurile unde au fost neînțelegeri, Jupiter poate aduce o împăcare sau o eliberare dintr-o relație toxică.  Cum Jupiter guvernează casa familiei, vor exista și nativi care vor dori să-și întemeieze o familie.

 

Balanță

 

Pentru nativii Balanță sectorul tranzitat de Jupiter, marele benefic, va fi cel al activităților profesionale, al muncii, sarcinilor și sănătății. Cum Jupiter guvernează casa comunicării, gândirii și exprimărilor ideilor, Balanțele au ocazia sau li se oferă șansa să rezolve, prin comunicare, o serie de neînțelegeri mai vechi. Totodată, pot avea șansa să găsească un serviciu mai bun. În ce privește starea de sănătate, aceasta se poate îmbunătăți.

 

Scorpion

 

Pentru nativii Scorpion sectorul tranzitat de Jupiter, marele benefic, va fi cel asociat iubirii, aventurii, flirtului, cuceririlor, fericirii, relaxării, copiilor și valorificării unui talent. Așadar, Scorpionii sunt sfătuiți să fie atenți la oportunitățile în dragoste. Cum Jupiter este guvernatorul sectorului asociat banilor, Scorpionii au ocazia să-și valorifice un talent și să-și suplimenteze veniturile.

 

Săgetător

 

Pentru nativii Săgetător sectorul tranzitat de Jupiter, guvernatorul lor, va fi cel asociat familiei, vieții de familie, spațiului de locuit, locuinței, patrimoniului. Așadar, Săgetătorii schimbă casa cu una mai mare, își măresc familia sau au gânduri de a se așeza la casa lor. 

 

Capricorn

 

Pentru nativii Capricorn sectorul tranzitat de Jupiter, marele benefic, va fi cel asociat comunicării, învățării, cunoașterii, gândirii, opiniilor, deplasărilor. Așadar, Capricornii au șansa să învețe lucruri noi, să se perfecționeze profesional, sunt deschiși acumulării de cunoștințe, iar studiul personal va fi important. La fel de importantă va fi și relația cu familia, cu frații, iar relațiile de familie care nu au funcționat, au acum șansa să se îndrepte.

 

Vărsător

 

Pentru nativii Vărsător sectorul tranzitat de Jupiter, marele benefic, va fi cel asociat banilor și resurselor financiare. Jupiter este guvernatorul casei prietenilor și acum nativii au șansa să-și suplimenteze veniturile cu ajutorul prietenilor, printr-o recomandare din partea acestora. Atenție, însă, că Jupiter aduce bani, dar și o tendință mai mare de a cheltui!

 

Pești 

 

Pentru nativii Pești sectorul tranzitat de Jupiter, marele benefic și guvernatorul lor este chiar zodia Pești, respectiv casa personalității. Așadar, nativii sunt sfătuiți să fie atenți la oportunitățile care vor veni spre ei în acest an, pentru că au șansa să înceapă o nouă etapă personală, profesională, prin continuarea studiilor, începerea unui job nou, a unei relații, a unei afaceri.

Foto; Shutterstock

 

Tiktokjobs: Rețete și bucătari

related posts

Modifică setările cookies