Jupiter, marele benefic, își începe tranzitul prin zodia Pești din 14 mai. Ce impact dramatic va avea pentru zodia ta


Evenimentul astral important din această săptămână este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Pești, din 14 mai.

Tag-uri: #horoscop #Jupiter

Până pe 28 iulie, cele două luni și jumătate, cât Jupiter traversează zodia Pești, vor fi o anticipare asupra desfășurării evenimentelor, care vor urma din 29 decembrie, când marele benefic va tranzita zodia Pești pentru un an de zile. Peștii sunt o zodie asociată cu compasiunea, intuiția, spiritualitatea, emoțiile și iertarea. Fiecare nativ are pe harta astrală un domeniu guvernat de zodia Pești și acolo își va face simțită prezenta marele benefic. Beneficiile tranzitului lui Jupiter prin zodia Pești vor fi resimțite pe întreg parcursul anului 2022.


Berbec

Începând din 14 mai până pe 28 iulie, Jupiter, marele benefic, traversează zodia Pești, respectiv sectorul asociat subconștientului, meditației, trecutului, introspecției, vindecării și spiritualității. Așadar, timp de două luni și jumătate, prin tranzitul său scurt, marele benefic te va ajuta să te regăsești, vei avea revelații, te poți împăca cu tine sau cu persoane cu care ai avut conflicte, poți ierta și afla secrete, care te vor ajuta în demersurile tale viitoare.
 
Taur
 
Începând din 14 mai până pe 28 iulie, Jupiter, marele benefic, traversează zodia Pești, respectiv sectorul asociat prietenilor, grupurilor și planurilor de viitor. Așadar, timp de două luni și jumătate, marele benefic va susține socializarea, lărgirea cercului de prieteni, întâlnirile cu persoane cu acealași pasiuni, dar și planurile de viitor. Totodată, se activează și axa sentimentală și o relație de prietenie s-ar putea transforma într-o relație de iubire.
 
Gemeni
 
Începând din 14 mai până pe 28 iulie, Jupiter, marele benefic, traversează zodia Pești, respectiv sectorul carierei, reputației profesionale, imaginea și statutul personal. Așadar, timp de două luni și jumătate, marele benefic va susține sfera profesională. Cum Jupiter este guvernatorul casei relațiilor, tranzitul lui va avea un impact pozitiv în planul relațional, dar și în toate relațiile, personale sau profesionale. Posibil să fii atrasă de persoane cu funcție, care îți pot oferi un beneficiu, dar și de persoane din străinătate sau care au putere de decizie.
 
Rac
 
Începând din 14 mai până pe 28 iulie, Jupiter, marele benefic, traversează zodia Pești, respectiv sectorul asociat studiilor, relațiilor cu străinătatea, călătoriilor, delegațiilor, schimburilor de experiență, convingerilor și filosofiei de viață. Așadar, marele benefic, va susține aceste domenii în următoarele două luni și jumătate. Cum Jupiter este guvernatorul casei muncii, este posibil să te îndrepți spre o colaborare cu cineva din străinătate, cu firme care lucrează cu străinătatea sau te gândești la o recalificare profesională, pentru a schimba domeniul de activitate.
 
Leu
 
Începând din 14 mai până pe 28 iulie, Jupiter, marele benefic, traversează zodia Pești, respectiv sectorul asociat transformărilor profunde, intimității, încrederii reciproce, dar și resurselor comune deținute împreună cu partenerul, creditele, datoriile, moștenirile, taxele.  Așadar, marele benefic va susține activitățile financiare și relansarea vieții intime.
 
Fecioară
 
Începând din 14 mai până pe 28 iulie, Jupiter, marele benefic, traversează zodia Pești, respectiv sectorul asociat căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor de afaceri. Cum Jupiter este guvernatorul sectorului vieții de familie, te poți aștepta la oficializarea unei relații, trecerea la un alt nivel, întemeierea unei familii. În cele două luni și jumătate, îți vei da seama de evenimentele, care vor urma, în planul relațional, începând din 29 decembrie, când Jupiter, va străbate, pentru un an, zodia Pești.
 
Balanță
 
Începând din 14 mai până pe 28 iulie, Jupiter, marele benefic, traversează zodia Pești, respectiv sectorul muncii și sănătății. Așadar, următoarele două luni și jumătate, marele benefic va aduce progrese în sectorul profesional, dar și o îmbunătățire a stării de sănătate. Dacă există probleme de sănătate, acum vei găsi un tratament care să dea roade. Dacă vrei să-ți schimbi jobul, ai șanse mari să găsești unul mai bine plătit, însă va trebui să fii deschisă să înveți lucruri noi.
 
Scorpion
 
Începând din 14 mai până pe 28 iulie, Jupiter, marele benefic, traversează zodia Pești, respectiv sectorul asociat iubirii, fericirii, romantismului, aventurii, creativității, distracției, copiilor și pasiunilor. Așadar, următoarele două luni și jumătate, marele benefic va susține aceste domenii. Este un prilej bun pentru a te gândi la ce anume este important pentru tine, ce te face fericită și în funcție de deciziile pe care le vei lua, din 29 decembrie, când Jupiter va intra din nou în zodia Pești, pentru un an de zile, vei pune planurile în aplicare.
  
Săgetător
 
Începând din 14 mai până pe 28 iulie, Jupiter, marele benefic, traversează zodia Pești, respectiv sectorul asociat vieții de familie, locuinței, relației cu părinții, echilibrului interior. Așadar, în următoarele două luni și jumătate, marele benefic îți va susține aceste domenii. Este un prijej bun pentru a reflecta la viața de familie. Posibil să iei decizii să-ți întemeiezi o familie, să schimbi casa, să-ți reamenajezi spațiul de locuit sau de lucru. În această perioadă îți vei da seama în ce direcție se îndreaptă lucrurile, iar din 29 decembrie, când Jupiter, guvernatorul tău, va intra în zodia Pești, pentru un an de zile, vei putea să și implementezi ceea ce gândești acum. 
 
Capricorn
 
Începând din 14 mai până pe 28 iulie, Jupiter, marele benefic, traversează zodia Pești, respectiv sectorul comunicării, învățării, informațiilor, schimbului de opinii, deplasărilor și relației cu frații.
Așadar, în următoarele două luni și jumătate, marele benefic îți va susține aceste domenii. Este un prijej bun pentru a învăța lucruri noi, care te vor ajuta în carieră. Posibil planurile pe care le vei gândi în această scurtă perioadă, să le poți pune în aplicare începând din 29 decembrie, când Jupiter va intra, pentru un an de zile, în zodia Pești.
 
Vărsător
 
Începând din 14 mai până pe 28 iulie, Jupiter, marele benefic, traversează zodia Pești, respectiv sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă, de la serviciu sau din activități extraprofesionale. Așadar, în următoarele două luni și jumătate, situația ta financiară se poate îmbunătăți. Ai timp, în scurtul tranzit al planetei Jupiter prin zodia Pești, să-ți faci o reevaluare financiară și să cauți surse noi de venit, care ar putea să vină din 29 decembrie, când Jupiter va tranzita, pentru un an de zile, casa banilor.
 
Pești
 
Începând din 14 mai până pe 28 iulie, Jupiter, marele benefic, traversează zodia Pești, casa identității tale. Așadar, în următoarele două luni și jumătate, contextul astral îți deschide noi perspective pe termen lung. Totodată, vei avea parte de șanse și oportunități să-ți croiești un plan de relansare personală, pe care să-l implementezi, începând din 29 decembrie, când Jupiter, stăpânul zodiei tale, va traversa casa personalității, timp de un an.
 
 
 
 

related posts

Modifică setările cookies