Jupiter, marele benefic, revine după 12 ani în zodia Capricorn. Cum vor fi afectate zodiile


Jupiter, marele benefic, începe să traverseze din 2 decembrie 2019 zodia Capricorn. Până pe 19 decembrie 2020, marele benefic va aduce șanse, oportunități și noroc tuturor zodiilor, în domeniul de pe harta natală guvernat de Capricorn.

Tag-uri: #Jupiter #horoscop

În astrologie Capricornul reprezintă cariera, obiectivele și aspirațiile profesionale, responsabilitatea, organizarea, disciplina și seriozitatea. Așadar, nativii care au muncit din greu în ultimii doi ani, pentru realizarea obiectivelor propuse, vor fi răsplătiți pentru munca depusă. 

Află care sunt domeniile de viață, care vor avea parte de creștere și expansiune, pentru fiecare zodie. 

Berbec

Din anul 2018, de când Saturn, marele profesor, a intrat în casa ta a carierei, sectorul profesional a devenit important pentru tine. Ai muncit cu greu, însă Jupiter, marele benefic, îți va răsplăti eforturile. Nu ai avut parte de prea multe momente de liniște în ultimii doi ani, deoarece activitatea ta profesională a fost plină de provocări. Posibil să fi avut șefi exigenți sau parteneri de afaceri dificili, însă acum totul este de domeniul trecutului. Te așteaptă un an norocos, cu promovări, investire în funcție, delegații în străinătate în interes de serviciu și recunoașterea publică a meritelor.

Taur

Jupiter, marele benefic, începe să-ți traverseaze sectorul înțelepciunii, a filosofiei de viață, a călătoriilor, a studiilor și obținerii diplomelor/atestatelor. Urmează un an benefic pentru a-ți lărgi orizonturile și pentru a-ți analiza în profunzime sensul vieții, drumul pe care dorești să-l urmezi și filosofia, sistemul de valori și convingerile după care te ghidezi în viață. Dacă luăm în calcul și faptul că zodia ta este traversată, din martie anul acesta, de către Uranus, planeta surprizelor, atunci te poți aștepta la schimbări bruște în viața ta personală sau profesională. Cel mai probabil să vrei să schimbi domeniul în care lucrezi și aceasta necesită urmarea unor cursuri de perfecționare profesională și obținerea unor diplome, pe care vei avea norocul să le iei cu brio.

Gemeni

După ce un an de zile Jupiter ți-a dinamizat sectorul relațiilor și al parteneriatelor profesionale și ai beneficiat din plin de aceste aspecte astrale, acum este momentul să culegi și roadele financiare, ale încheierii acestor contracte. Cum Jupiter, marele benefic, îți va traversa sectorul avantajelor materiale, a moștenirilor, a creditelor, taxelor, impozitelor, aceste domenii vor deveni puternice, cu șanse de expansiune și aducătoare de noroc. Dacă în ultima perioadă ai avut parte de tot felul de experiențe grele, acum vei avea un an al schimbărilor, al transformărilor personale. Totodată, se va dinamiza și sectorul intim și vei trăi clipe pline de pasiune alături de partener.

Rac

După ce timp de un an de zile Jupiter, marele benefic, ți-a adus oportunități profesionale, schimbarea jobului și îmbununătățirea stării de sănătate, până la finalul anului 2020 va aduce creștere și expansiune în sectorul relațiilor și parteneriatelor de afaceri. Va fi un an social, în care vor conta mai mult ceilalți, partenerii și asociații, pentru că de acolo vor veni beneficiile. Vei fi atrasă de persoane cu educație superioară, iar dacă ești singură, ai toate șansele să fii cerută în căsătorie.

Leu

Ultimii doi ani, Saturn, marele profesor, planeta restricțiilor, și Pluton, planeta transformărilor interioare și a regenerării, te-au chinuit în domeniul care indică munca de zi cu zi și sănătatea. Odată cu intrarea lui Jupiter, marele benefic, vei simți o îmbunătățire a stării sănătății, iar la serviciu vei munci cu plăcere, îți vei găsi echilibrul pierdut. Totodată, se va simți armonie în relațiile cu colegii, asociații și partenerii de afaceri. Dacă vrei să-ți schimbi serviciul, ai toate șansele să primești oferte tentante.

Fecioară

Te poți considera printre norocoasele zodiacului în sfera sentimentală, pentru că Jupiter, marele benefic, dinamizează sectorul care indică dragostea, aventurile, creativitatea, vocația, talentele, relația cu copiii. Dacă ești singură, ești mai deschisă către relații și vrei să îți trăiești viața din plin. Nu mai stai singură în colțul tău, vrei să iubești și să fii iubită. Mai mult de atât, faci tu primul pas către un potențial partener. Dacă ești părinte, te preocupă educația copiilor, iar dacă ai o pasiune, un talent, ai toate șansele să ieși în față și să te faci remarcată.

Balanță

În ultimii doi ani Saturn, planeta restricțiilor, și Pluton, planeta transformărilor profunde, ti-au adus schimbări în familie și evenimente cu puternic impact emoțional. Odată cu intrarea lui Jupiter în zodia Capricorn, respectiv în sectorul care indică locuința, relația cu părinții, patrimoniul, vei observa ca toate problemele se vor rezolva de la sine în familie. Puterea ți-o vei lua de la familie și vei simți că poți muta munții din loc, vei avea relații bune cu părinții și îți vei susține familia cu mult devotament. 

Scorpion

Intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Capricorn din 2 decembrie îți va lărgi orizonturile cunoașterii prin studiu, comunicare și schimb de informații. Urmează o perioadă în care vei da dovadă de maturitate în gândire, îți vei dezvolta potențialul și îți vei construi filosofia de viață prin studiu. Vei fi de un real suport pentru cei care au nevoie de o vorbă bună, deoarece în următorul an vei avea darul de a susține și încuraja pe cei aflați în situații dificile.

Săgetător

Odată cu intrarea lui Jupiter, marele benefic, din 2 decembrie în Capricorn, te poți considera norocoasă din punct de vedere financiar. Vei avea în următorul an credința și încrederea că orice problemă apărută în planul financiar se va rezolva ușor. Vei știi să valorifici oportunitățile aduse de Jupiter și vei avea o gândire strategică, care, pe termen lung va aduce caștiguri substanțiale. Jupiter, guvernatorul tău, îți va aduce înțelepciune și te va ajuta numai dacă depui și tu un efort, pentru că norocul vine, dar se mai creează și cu propriile puteri. Poți folosi sectorul financiar pentru a-ți lărgi orizonturile. 

Capricorn

Cu Saturn în zodia ta, în ultimii doi ani, ai dat dovadă de o seriozitate excesivă, ai muncit mult, iar la locul de muncă ai demonstrat o putere mare de concentrare. Odată cu intrarea lui Jupiter în Capricorn, vei observa că vei deveni mai optimistă, vei impresiona prin încrederea pe care o vei afișa de la prima întalnire, vei da sfaturi înțelepte, bazate pe experiență și vei zâmbi de multe ori, lăsând deoparte seriozitatea. Așadar, ai șanse și oportunități să începi o nouă etapă în viața personală sau cea profesională, în ceea ce privesc studiile sau o afacere.

Vărsător

Dacă în ultimii doi ani ai fost implicată în tot felul de proiecte umanitare sau proiecte personale pe care le-ai reluat și finalizat cu succes, odată cu intrarea lui Jupiter, marele benefic, în Capricorn, vei avea capacitatea să-ți păstrezi optimismul și credința în cele mai dificile momente. Urmează să faci un bilanț al vieții personale pentru că vine momentul să iei decizii importante. Vei avea curajul să-ți explorezi adâncurile ființei dintr-o nevoie interioară de vindecare și vei ajunge la concluzia că toate evenimentele care s-au întâmplat în ultima perioadă au avut un scop.

Pești

Dacă în ultimul an Jupiter, marele benefic, te-a ajutat să-ți schimbi domeniul în care activezi sau ți-a adus o funcție și schimbarea statutului personal, din 2 decembrie creșterea și expansiunea vor fi în sectorul care indică proiectele pe termen lung și grupurile din care faci parte. Așadar, vei avea șansa să întâlnești persoane cu care să împărtășești idealuri comune și vei atrage persoane care se vor implica în cauzele pentru care lupți. Totodată, dacă au existat tensiuni în relațiile de prietenie, acum vei observa că vei trece cu vederea mai ușor derapajelor prietenilor.

Vezi și: Robert Pattison își datorează succesul rolului său din Harry Potter

related posts

Modifică setările cookies