LEU: Ce fel de mama esti in functie de zodie. Copilul, cel mai mare trofeu al nativei din zodia Leu


Ce o caracterizeaza pe mama din zodia Leu:


- Ca mama, femeia-Leu nu este prea protectoare cu copiii ei, pentru ca stie ca asta le va ingradi personalitatea. Dura la exterior, nativa din Leu este o mama blanda in interior, desi nu prea lasa sa se vada lucrul acesta.

- Mama din zodia Leu reprezinta o constanta sursa motivationala pentru copiii ei, pe care ii incurajeaza sa isi urmeze pasiunile. 

- Este cea mai energica si mai spirituala mama, gata sa dea in "mintea copiilor" ca sa ii faca pe acestia fericiti. Este partenera ideala de joaca.

- Este o mama cool, iar copiii ei ii cauta compania, pentru ca si ea, in sinea ei, a ramas tot un copil. E genul de persoana care organizeaza cele mai tari petreceri aniversare pentru copiii ei.

- Mama din zodia Leu este caracterizata de un mix de sentimente: poate fi simpatica, protectoare, posesiva si stricta. 

- Pentru femeia-Leu copilul reprezinta cel mai mare trofeu al ei si nu va ezita sa se dea mare cu el. Orice mica realizare a copiului va fi facuta publica. Este posibil ca acesta sa se simta presat de pretentiile exagerate ale mamei Leu, care vrea ca fiul sau fiica ei sa fie bun/a la toate.

- Pe cat de buna este atunci cand copilul ei face un lucru bun, pe atat de neinduplecata este cand acesta o dezamageste.

CITESTE SI: Leul, zodia care nu suporta sa primeasca ordine: este facuta sa conduca!

related posts

Modifică setările cookies