10 lucruri pe care trebuie sa le stii despre Raci. La ce trebuie sa te astepti daca ai de-a face cu unul: sunt parteneri loiali si iubiti pasionali.


Iata ce trebuie sa stii despre nativii din zodia Rac:


Aspecte ale personalitatii Racilor:

1. Te poti baza pe ei. Racii sunt prieteni adevarati, isi iubesc familia si tin mult la persoanele apropiate. Poti avea incredere in ei, nu te vor dezamagi.

2. Sunt ultra sensibili. Incearca sa para duri pe dinafara, insa in interior sunt extrem de sensibili. Daca ii ranesti chiar si cu o vorba, vor suferi mult si nu te vor ierta usor. Racii nu pot accepta esecul. Nu suporta sa fie respinsi.

3. Sunt extrem de posesivi. Tin mult la lucrurile lor si nu vor sa le imparta cu nimeni, nici chiar cu prietenii sau cu familia. De multe ori ii vei vedea avand asupra lor obiecte de care sunt atasati emotional.

4. Sunt calculati cu banii. Isi fac calcule peste calcule in ceea ce priveste bugetul si nu arunca cu bani. Sunt destul de zgarciti atunci cand vine vorba de cheltuieli. Evita cu tact situatiile in care sunt nevoiti sa plateasca multi bani.

5. Sunt niste lideri buni. De multe ori, vei gasi Raci in pozitii de conducere in diverse companii.

6. Sunt foarte romantici. Sunt parteneri loiali si iubiti pasionali. Racii sunt familisti convinsi.

7. Au tendinta de a se relationa prea mult la trecut. Intamplari din trecut ii bantuie si in prezent.

8. Au o dispozitie schimbatoare. Acum sunt veseli, peste 5 minute au cazut in butoiul cu melancolie.

9. Analizeaza prea mult lucrurile inainte de a lua o decizie. Actioneaza de multe ori in contradictoriu: sustin ca isi doresc un lucru, cand de fapt tintesc altceva.

10. Sunt persoane creative si au idei originale.

related posts

Modifică setările cookies