Mercur intră în retrograd în noaptea de Halloween! La ce să ne așteptăm în aceste condiții?


Ciclul retrogradării începe pe 11 octombrie. Retrogradarea propriu-zisă: 31 octombrie– 20 noiembrie. Ciclul retrogradării se încheie pe 28 decembrie.


Atunci când planeta comunicarii este în retrograd, ne asteptam la o perioada mai dificilă, în care vor apărea sentimente profunde și ascunse.
 
Fiecare etapă a lui Mercur retrograd este o perioadă de revizuire a acțiunilor și intențiilor din ultimele luni, mai precis de la ultima retrogradare. Ne ajută să vedem alte perspective de viață în acel moment.

Ce e bine sa faceţi pe plan profesional:
 
• În general, afacerile sau cariera încetinesc atunci când Mercur este retrograd. Folosiţi această perioadă pentru a finaliza orice sarcină neterminată.
 
• Din moment ce comunicarea este cea care are de suferit când Mercur este retrograd, asigurați-vă că transmiteţi cât mai clar tot ce aveţi de spus.
 
• Se spune că multe date și informații se pierd atunci când Mercur este retrograd. Prin urmare, asigurați-vă că faceți o copie de rezervă a tuturor materialelor și datelor vitale, înainte ca lucrurile să se schimbe.
 
Ce e recomandat sa nu faceţi pe plan profesional:
 
• E recomandat sa nu demaraţi nicio acţiune nouă când Mercur este retrograd. E posibil să nu iasă şi să o luaţi de la zero când Mercur va reveni în mers direct.
 
• Nu luați nicio decizie importantă. Deoarece deciziile luate acum ar trebui să fie refăcute sau remodelate odată cu revenirea în mers normal a lui Mercur.

Ce e bine să faceţi pe plan personal:
 
• Reafirmaţi-vă iubirea în viața de familie. Faceţi-vă timp pentru a fi alături de cel drag sau de partenerul de viaţă, dar nu inițiați noi mișcări.
 
• E momentul să scăpaţi de resentimentele trecutului. Reconcilierea funcţionează cel mai bine în această perioadă.
 
Ce e recomandat sa nu faceţi pe plan personal
 
• E recomandat să nu vă căsătoriţi când Mercur e retrograd, deoarece este momentul în care promisiunile se rup cel mai ușor și lucrurile se încurcă.
 
• Nu căutați o nouă iubire. Deși totul ar fi extraordinar la început, se poate transforma într-un eșec total atunci când Mercur revine în mers direct.
 
• Nu vă despărțiți când Mercur este retrograd. Mai aşteptaţi o perioadă cu mai multă linişte sufletească. Emoțiile, paranoia, gelozia și furia pot ieși destul de repede la iveală.Pe plan sentimental astrele ne recomandă să ne înzestrăm cu multă răbdare. 
 
Intimitatea emoțională poate fi aprofundată prin spunerea adevărului și cu atât mai mult prin auzirea adevărului, însă trebuie să fim pregătiți pentru tot ce urmează și să ne asumăm situația și orice adevăr am afla.
 
În această perioadă, energia Scorpionului ne va testa pe acest drum pe care mergem, în special atunci când vom avea de-a face cu emoții puternice și cu o comunicare profundă. Trebuie să învățăm să ne controlăm reacțiile negative și să fim foarte atenți la ceea ce simțim. În plus, în următoarea perioada ar trebui să ne așteptăm să fim mult mai sensibili decât de obicei. 
 
FOTO: PIXABAY

related posts

Modifică setările cookies