Vârsta ideală să te căsătorești în funcție de zodie


Află care este momentul ideal din viață să îți legi destinul de partenerul tău, în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut.


Berbec

Berbecii au tendința de a se grăbi. Dacă ești tânără și te îndrăgostești, este indicat să mai aștepți. Saturn susține astfel de conexiuni, trebuie doar să o iei mai ușor ca să poți vedea dacă e potrivirea perfectă sau doar pasiune.

Taur 

Dacă asta îți dorești, căsătorește-te cât ești tânără. Personalitatea ta stabilă și iubitoare poate face față unui asemenea angajament – mai ales dacă te concentrezi pe nevoile amândurora. Atenție: fii mai deschisă la schimbări!

Gemeni 

Gemenii iubesc relațiile, dar disprețuiesc plictiseala. Dacă nu ești cu persoana potrivită, poate fi o combinație dezastruoasă. Dacă relația nu este benefică, Gemenii prefer să stea singuri și să-și focuseze atenția pe propria persoană. Este probabil să se căsătorească mai târziu.

Rac

Racii iubesc ideea de căsătorie și dinamica familiei, așa că probabil se vor căsători de tineri. Dacă asta simți, fă-o! 

Leu 

Atâta timp cât sunt tratați bine, Leii prefer relațiile de lungă durată. Dacă vrei să fii tratată conform standardelor tale, e posibil să te căsătorești mai târziu, mai ales dacă nu te preocupă grăbirea procesului. Deci vârsta la care te vei căsători depinde de capriciile tale.

Fecioară

Ca Fecioară, ai o etică puternică de lucru. Asta este valabil pentru cariera ta, desigur. Dar se poate aplica și în relațiile tale. Pentru că știi cum să-ți atingi obiectivele, căsătoria ți se potrivește. Cu toate acestea,  preferi să te concentrezi mai mult asupra carierei, întârziind astfel căsătoria. 

Balanță

Balanțele iubesc ideea de căsnicie și de aceea este posibil să o facă foarte repede, chiar dacă nu au găsit partenerul perfect. Este greșit pentru că dacă nu te cunoști suficient pe tine, n-ai cum să iubești altă persoană. Iar când se întâmplă asta, divorțul este inevitabil. Dar niciodată nu e prea târziu pentru o a doua sau a treia căsătorie.

Scorpion

Scorpionul este semnul extremelor. Te conectezi intens cu partenerul, apoi te deconectezi la fel de repede. Acest lucru se datorează problemelor de încredere, care fac dificilă relația. S-ar putea să te căsătorești, apoi să te divorțezi, apoi să te căsătorești din nou. Dar dacă poți lucra la nesiguranța ta, poți să ai o relație sănătoasă la orice vârstă. 

Săgetător

Poate chiar mai mult decât Vărsătorul, Săgetătorul își dorește libertate. Din cauza asta, este cel mai probabil să te căsătorești mai târziu. Cu toate acestea, dacă vine vorba de un partener bine adaptat nevoilor tale, care să-și ofere spațiu pentru a călători și explora, relația poate funcționa.

Capricorn

Capricornii tind să se căsătorească tineri și să devină părinți devreme, tocmai datorită capacității de a gestiona responsabilitatea. Dacă ești mai orientată spre carieră, totuși, îți poți concentra energiile în această direcție. Vârsta la care te vei căsători ține de scopurile pe care le ai. 

Vărsător

Vărsătorii vor libertate, dar relația potrivită poate să apară oricând. Dacă găsești un partener cu o viziune asemănătoare, libertină, căsătoria poate funcționa bine la orice vârstă.

Pești 

Peștii au o lume interioară bogată. Deși sună bine, pierderea printre propriile gânduri poate face ca o relație pe termen lung să fie dificilă. Dar odată ce găsești pe cineva să aprecieze acest lucru, se realizează o conexiune pe tot restul vieții. Timpul de găsire variază, dar trebuie să simți o legătură sufletească, altfel nu va funcționa. 

Dacă căsătoria este ceea ce îți dorești, se poate întâmpla la orice vârstă. Fă ceea ce este potrivit pentru tine și partenerul tău, pentru a vă îndrepta spre o relație fericită si de lungă durată.

Un articol de Georgiana Bumbu

Vezi și: Care sunt cele mai sociabile zodiirelated posts