Nativii care îi domină și îi controlează pe toți ceilalți. Topul zodiilor menite să influențeze și să conducă


Toti oamenii sunt atrasi de putere si statut social. Unele zodii sunt mai puternice decat altele si impun mai mult respect. Hai sa vedem daca si zodia ta se afla printre liderii zodiacului.

Tag-uri: #zodiac #zodii

LA BARBATI

Barbatul Berbec

Un Berbec va fi mereu printre cele mai dominante semne al zodiacului. Este ambitios, stie ce vrea si va face orice sa isi atinga scopurile. Nu se da batut fara sa lupte. Va gasi mereu solutii la problemele pe care le are, fara sa astepte rezolvarea din partea celorlalti. 

Barbatul Taur

Daca partenerul tau este Taur, probabil ca esti cea mai fericita femeie de pe Pamant. Stie cum sa faca o femeie sa se simta bine din toate punctele de vedere. Ce este cel mai atragator la el este increderea pe care o are in sine si puterea lui.

Barbatul Leu

Barbatul Leu crede ca lumea se invarte in jurul lui. El trebuie sa fie in centrul atentiei mereu. Daca cineva va incerca sa il faca sa para neimportant, se va razbuna. Leii nu accepta jumatatile de masura. Ei vor totul sau nimic.

LA FEMEI

Femeia Taur

Este una dintre cele mai puternice semne ale zodiacului. Este aproape perfecta si poate face fata oricarei situatii. Talentul pe care il are in  administrarea afacerilor o va ajuta sa aiba mereu o situatie financiara stabila. Este sotia perfecta, ofera dragoste neconditionat.

Femeia Leu

La fel ca barbatul Leu, superioritatea ei este evidenta. Emana incredere si dominanta. Daca stiu ca se insala in legatura cu ceva anume, Leoaicele te vor face sa crezi ca au dreptate. Cauta atentie tot timpul.

Femeia Balanta

Balanta este cea mai gratioasa si sarmanta. Stie cum sa faca fata oricarei situatii. Frumusetea, eleganta si gusturile ei atrag barbatii. Sunt constiente ca un look sofisticat le poate ajuta foarte mult in cariera.

related posts

Modifică setările cookies