Neti Sandu, previziuni pentru finalul anului 2021: ”Saturn, Marele malefic, e supărat pe noi”


Neti Sandu, realizatoarea rubricii Horoscop din cadrul Știrilor PRO TV, ne-a vorbit despre ultimul trimestru al anului 2021, dar și ce ne așteaptă, în mare, anul viitor.


Neti Sandu face o retrospectivă scurtă a intervalului care tocmai a trecut, menționând că ne așteaptă perioade mai dificile: ”Avem combinația Jupiter - Saturn în Vărsător și asta ajută mai mult decât ceea ce va fi de acum încolo. Aceasta este caracteristica anului. Este un an al trezirii conștiinței, e ca un start pe care nu trebuie să-l ratăm și nici să-l furăm. Să ne gândim ce am putea face într-un caz limită, pentru că nu se știe ce s-ar putea întâmpla. 

Va urma o perioadă cu Mercur retrograd care va prinde o lună întreagă din toamnă și atunci ar trebui să fim mult mai focusați pe ceea avem de făcut și să nu ratăm”.

Neti Sandu spune că lucrurile sunt amestecate. ”Partea bună e că avem Jupiter și Saturn în Vărsător - România este în zodia Vărsător - și atunci asta ne ajută mai mult decât anul viitor și celălalt.

Dar și de acolo se poate desprinde ceva care să fie bun pentru fiecare dintre noi. Pentru că va fi anul Peștilor. Cei din semnele de Apă vor avea de câștigat din asta, dar România rămâne cu Saturn.

Saturn e Marele malefic, planeta profesor, responsabilă cu ariditatea. E supărat pe noi. Urmează doi ani pentru România cu Saturn în Vărsător. Dar fiecare va avea de câștigat din altă parte, pe furate, așa”. 

Modifică setările cookies