Barbatul care iti va ghici gandurile intr-o secunda. 10 trasaturi ale nativului din zodia Pesti


Barbatii din zodia Pesti traiesc in propria lor lume, sunt intuitivi si au capacitatea de a "citi" gandurile celorlalti.


1. Nativul din Pesti este un barbat generos, care pare venit dintr-o alta lume. Si asta pentru ca adesea traieste in lumea sa interioara, plina de basme si fantezii. Pentru el, emotiile, sentimentele si descoperirea sinelui sunt cele mai importante lucruri in viata. Este plin de spiritualitate.

2. Este foarte intuitiv si poate sa isi dea seama foarte usor ceea ce gandesc ceilalti. Poseda un tel de telepatie, prin care ghiceste gandurile si sentimentele celorlalti.

3. Cand vorbesti cu un Peste, poti avea senzatia ca vorbesti cu cineva dintr-un univers paralel. Mintea lui poate fi in mai multe locuri in acelasi timp.

4. Pestele poate parea ca are o dubla personalitate: acum este vesel si amuzant, pus pe sotii, iar mai tarziu se poarta ca un adevarat pradator.

5. Desi din exterior pare un barbat calm si calculat, in interior este un vulcan - este pasional si sensibil. Are o imaginatie bogata, pe care si-a exprima adesea artistic.

6. Extrem de romantic, pentru nativul din Pesti iubirea este idealul suprem in viata. Iubeste cu sinceritate si pasiune, iar sentimentele lui sunt lipsite de egoism. 

7. Timid si taciturn, barbatul din zodia Pesti cel mai adesea nu isi abordeaza direct "prada", preferand sa testeze "apele" mai intai. Asteapta sa se iveasca ocazia perfecta ca sa faca un pas.

8. Un Peste nu se va indragosti niciodata la prima vedere.

9.In dormitor da dovada de pasiune maxima. Ii plac fanteziile sexuale si sa interpreteze roluri. Este un iubit inventiv si generos.

10. Aspectele financiare sunt adesea neglijate de barbatul din Pesti, care ia adesea decizii proaste in ceea ce priveste banii.

related posts

Modifică setările cookies