PESTII si sexualitatea. Zodia care da totul pentru satisfactia partenerului: 8 trasaturi intime


Afla ce ii caracxterizeaza pe Pesti din punct de vedere sexual:


1. In pat, Pestii sunt foarte preocupati de nevoile si dorintele partenerilor, incat adesea uita de propria persoana. Nativii din aceasta zodie sunt uneori nesiguri in momentele intime: le e teama sa nu faca ceva cu care sa il supere sau sa il deranjeze pe partener. 

2. Pentru Pesti, sexul este o oportunitate de a-l face pe partener fericit - ca un fel de tort onomastic, care are in compozitie toate ingredientele care ii fac placere acestuia. Daca partenerul este satisfacut, si nativul din Pesti este incantat. Ideal pentru Pesti ar fi ca si partenerul sa intoarca favoarea. Insa Pestii nu indraznesc niciodata sa le ceara sau sa le sugereze acest lucru.

CITESTE SI: Barbatul care iti va ghici gandurile intr-o secunda. 10 trasaturi ale nativului din zodia Pesti

3. A face dragoste cu un Peste este o experienta delicata si emotionanta, extrem de placuta pentru ambii parteneri.

4. Cand intalnesc un partener care sa fie generos si atent in pat, nativii din Pesti sunt in al noualea cer. Isi vor dori ca relatia sa nu se termine niciodata.

5. Pestii nu sunt genul de persoane care sa ia vreodata initiativa, insa sunt atat de deschisi si dornici incat lasa senzatia ca ei au initiat flirtul. 

CITESTE SI: Cea mai misterioasa femeie. 10 trasaturi fundamentale ale femeii din zodia Pesti

6. Pestii se adapleaza extrem de usor schimbarilor si ii incanta experientele noi...inclusiv in dormitor. Daca partenerul este inovator, atunci si Pestele va fi. 

7. Pentru Pesti, sexul este de fapt contopirea a doua suflete prin intermediul corpurilor. Corpurile sunt doar uneltele - daca nu se simt impliniti spiritual, atunci considera experimentul un esec.

8. Pestii cred ca sexul are puteri tamaduitoare si ca poate vindeca orice suferinta a sufletului.

related posts

Modifică setările cookies