RACII si sexualitatea. Pentru ei sexul este un lucru SACRU: 8 trasaturi intime ale acestei zodii


Pentru Raci sexul nu este doar o placere fizica, este un lucru sacru - asa isi arata ei iubirea si pretuirea fata de partener.


1. Pentru Raci sexul este o forma de a-si arata dragostea si afectiunea pentru partener. Aproape ca ei percep sexul ca pe ceva sacru.  Prin urmare, actul sexual trebuie sa fie cat mai senzual si pasional. Sexul are puterea de a vindeca rani pentru Raci.

2. Pentru Raci, fidelitatea si sexualitatea sunt strans legate. Sexul trebuie sa fie o urmare a iubirii si a increderii, nu doar o placere fizica.

3. Racii sunt iubiti generosi, care fac totul ca partenerii sa se simta bine. In pat sunt darnici si pun satisfacerea persoanei iubite pe primul loc. 

CITESTE SI: Este gentlemanul perfect. Care sunt trasaturile fundamentale ale barbatului din zodia Rac

4. In dormitor, Racii vor sa detina controlul si sa stabileasca ei directia in care evolueaza lucrurile. Insa nu lasa sa se vada aceasta dorinta de a domina, dimpotriva - ii lasa (in mod fals) pe parteneri sa aiba senzatia ca sunt in control.

5. Nu este usor sa satisfaci un Rac...si asta nu numai pentru ca se concentreaza pe placerile partenerului, ci si pentru ca le vine greu sa se deschida si sa se lase prada emotiilor.

6. Dar odata ce ai reusit sa starnesti un Rac, senzatiile pot fi maxime: se dezlantuie ca o adevarata forta a naturii, incat poate deveni intimidant pentru partener.

CITESTE SI: 12 lucruri despre femeia-Rac. De ce multi o considera partenera ideala

7. Atunci cand un Rac simte dorinta sexuala, aceasta atinge un nivel profund, iar partenerul trebuie sa dea totul ca sa i-o satisfaca. Altfel, vei avea de-a face cu un Rac frustrat. 

8. In general, a face dragoste cu un Rac inseamna caldura si apropiere fizica si sufleteasca.

related posts

Modifică setările cookies