Scorpion, barbatul de o "frumusete mortala". De ce toate femeile vor sa fie cu el


Barbatul din zodia Scorpion este fascinant pentru multe femei. Vezi care sunt principalele lui caracteristici:


1. Barbatul din zodia Scorpion nu se implica in discutii fara sens. Este un barbat serios si uneori sever, care considera ca timpul sau este prea important pentru chestiunii neimportante.

2. Este incredibil de curios si vrea sa afle orice despre oricine. Nu ii place sa ii intrebe pe altii, ii place sa descopere lucrurile pe cont propriu.

3. Este un maestru in arta chestionarii - intrebarile lui sunt directe si penetrante. Dar nu ia "de bune" raspunsurile celorlalti si trage singur propriile concluzii.

4. Scorpionul are o "frumusete mortala" - este independent, neinfricat si ambitios. Nu ii sta in cale si nu paria impotriva lui.

5. Este un invingator si rareori are parte de infrangeri. Incapatanarea si resursele sale de energie il fac sa incerce din nou pana reuseste. Munceste cu drag si spor si se bucura de roadele muncii sale.

6. Este destul de secretos si nu isi spune secretele prea usor. Trebuie sa dovedesti ca esti un prieten adevarat inainte ca sa te lase sa te apropii de el. Nu are rost sa il fortezi.

7. Este un barbat care traieste intens, pasional si este plin de dorinta.

8. Desi la prima vedere pare o fiinta lipsita de emotii, rece, calma si calculata, acesta nu este decat un lucru de suprafata. In adancul lui, Scorpionul traieste la intensitate maxima. Totusi, nu ii place sa isi expuna sentimentele. Iubeste puternic si pasional si ii schimba toata viata. 

9. Este un iubit atent si devotat, dar cam posesiv. Dar posesivitatea aceasta este modalitatea lui de a-si exprima iubirea.

10. Dincolo de "raceala" lui exterioara, este o persoana sensibila si iubitoare.

related posts

Modifică setările cookies