Horoscopul zilnic 6 ianuarie 2020. Balanțele câștigă o sumă de bani, ce se întâmplă cu Gemenii 


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zillei de luni, 6 ianuarie 2020. 


Berbec

Ai grijă cum îți gestionezi banii, pentru că în ultima perioadă ai depășit bugetul și ai intrat în conturile de economii! Deși contextul astral de astăzi anunță că vei încasa o sumă de bani, acest lucru nu se întâmplă, însă preocuparea pentru bani nu-ți lipsește și toată ziua îți faci socoteli.

Taur

Astăzi, nu prea știi cum să gestionezi o criză apărută în cuplu. Ar fi cazul să nu te mai încăpățânezi să stai într-o relație care îți face mai mult rău decât bine și să te eliberezi. Caută să fii fericită și lasă în urmă trecutul!

Gemeni

Nu prea ești într-o stare psihică bună astăzi. Te gândești la viața ta de până acum, încerci să-ți faci un bilanț și iei decizia să nu mai faci aceleași greșeli pe care le-ai făcut în trecut. Lasă lucrurile să vină firesc, mai ales că acum ai experiență și vei știi ce să faci să-ți fie bine.

Rac

Astăzi a venit momentul în care vei face o schimbare în planurile tale de viitor. Poate și dialogul cu unul dintre prieteni sau cu un membru al familiei mai apropiat te-a pus pe gânduri.

Leu 

Astăzi, este o zi în care ar fi bine să-ți faci planuri în carieră. Deja ai început anul în forță, cu o idee de proiect, pe care ai avut-o zilele trecute și pe care ai transpus-o deja într-un plan de acțiune. Ești determinată să schimbi ceva și vei face pași mici și siguri în următoarea perioadă.

Fecioară

Primești vești din străinătate de la un fost coleg, cu care ai rămas în relații apropiate. Ești deschisă și onorezi invitația de a-l însoți într-o călătorie, în care speri să-ți lărgești orizonturile cunoașterii. Ești de părere că cele mai ușoare lecții de viață se învață călătorind.

Balanță

Aștepți cu nerăbdare rezultatele unui concurs la care ai participat, pentru a vedea dacă ai câștigat un premiu. Speri să faci rost de o sumă de bani pentru a face un cadou inedit partenerului sau dacă ești părinte, copiilor.

Scorpion 

Astăzi, va trebui să cooperezi cu partenerul la chestiunile gospodărești și să nu vă ciondăniți cu privire la cine face mai mult sau mai puțin. Caută și gesionează din timp situația, pentru a nu se transforma într-o dispută.

Săgetător 

Deși este zi liberă astăzi, vei avea de făcut ceva pentru serviciu sau dacă ai rămas cu treburile casnice în urmă, din cauza vacanței, ai putea să recuperezi. Posibil după-amiază să fi nevoită să faci o deplasare scurtă la o rudă.

Capricorn

Contextul astral de astăzi predispune să îi propui partenerului să achiziționați un sejur în afara țării. Ați stabilit împreună că la început de an vă programați toate vacanțețe și zilele libere pentru a urmări oferte.

Vărsător

Astăzi, ești mai preocupată de viața de familie, de casă, de treburile casnice, decât de tine și relația cu partenerul, care nu a mers prea bine în ultima perioadă. Mergi la shopping și cumperi ceva pentru casă. Totodată, un părinte poate avea nevoie de ajutor și vei fi nevoită să îi faci o vizită.

Pești

Astăzi, nu prea ești în apele tale, deși se activeaza casa comunicării și a întâlnirilor. Ai sta izolată de toată agitația, doar cu gândurile tale. Totuși pe după-amiază primești vizita unor vecini, cu care nu ai avut timp să te vezi de sărbători și-ți schimbi starea.

 

 

 

 

 

 

 

related posts