Horoscopul zilnic 6 decembrie 2019. Leii sunt în lumina reflectoarelor, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 6 decembrie 2019.


Berbec

Luna ajunge astăzi în zodia ta, semn ca vei avea multă energie și inițiativă. Tototadă vei avea tendința să-ți determini partenerul să facă numai cum vrei tu. Poate ar fi cazul să încerci să înveți să îi lași și pe ceilalți să-și spună părerile sau să aiba inițiative, iar tu să te conformezi.

Taur

Configurația astrală de astăzi te face să vrei să fii singură. Deși vor exista momente în care vei avea nevoie de ajutorul celorlalți, nu vei cere ajutor sau sfaturi. Singurul de la care vei dori susținere este partenerul, care nu știe ce să mai facă să-ți intre în voie.

Gemeni

Astăzi ești capabilă să conduci și te impui destul de mult pentru a obține ceea ce ai nevoie la serviciu. Ar trebui să fii deschisă să împărtășești și celorlalți din cunoștințele tale. În planul personal ține cont de nevoile și dorințele partenerului!

Rac

Astăzi grijile pe care cariera ți le impune nu-ți tulbură viața de familie, pentru că prin definiție ești o familistă. Ambiția să fii pe primul loc o lași pe planul doi și te ocupi de cei dragi, de partener, de copii. Spre seară te organizezi și rezervi un sejur pentru vacanța de iarnă.

Leu

Astăzi poți participa la un seminar, eveniment cultural, monden, ești în centrul atenției și te simți bine. Ai o stare de spirit bună, la care este posibil să fi contribuit partenerul. Profită din plin și molipsește-i și pe cei de lângă tine de această bună dispoziție!

Fecioară

Astăzi este posibil să primești o propunere interesantă de afacere și ar fi bine să nu te pripești să accepți. Analizează sau sfătuiește-te cu cei apropiați și de abia atunci poți să dai răspunsul. Spre după-amiază mergi la shopping pentru a cumpăra niște cadouri.

Balanță

Se anunță o zi în care poți avea dispute cu partenerul din cauza cheltuielilor pe care le-ai făcut în ultima perioadă. Încearcă și redu sumele alocate pentru shopping o perioadă, măcar până trec sărbătorile.

Scorpion

În prima parte a zilei ești foarte activă la locul de muncă, mai ales ca astăzi Luna îți traversează sectorul care indică munca, sarcinile de serviciu și starea sănătații. Posibil pe după-amiază să faci și o vizită la medic pentru a te asigura că ești bine. Oboseala din ultima perioadă îți spune cuvântul și de abia aștepți zilele libere de sărbători.

Săgetător

Sentimentele tale de iubire sunt schimbătoare și acest lucru te epuizează, astfel încât atunci când apar oportunități, nu profiți de ele. Din cauza diferențelor de concepții între generații, după-amiază se întrevăd aspecte tensionate cu membrii familiei, în special cu părinții.

Capricorn

După o perioadă stresantă la locul de muncă, acum poți răsufla ușurată ca lucrurile încep să intre pe un făgaș normal și petreci mai mult timp cu cei dragi. Astăzi le faci câteva mici surprize și petreceți o seară liniștită.

Vărsător

Esti deschisă să explorezi domenii noi. Odată ce ai început drumul dezvoltării personale, ai capacitatea de a te concentra intens asupra muncii tale. Deși vrei rezultate imediate, astăzi nu poți decât să pui la cale un plan pe termen lung.

Pești

Configurația astrală a zilei te îndeamnă să te preocupi de situația financiară. Încasezi o sumă de bani pe care o așteptai și mergi la cumpărături. Partenerul îți face o surpriză și te invită la un spectacol în weekend.

Vezi și: Rețetă Paste cu ton și spanac


related posts