Horoscop zilnic 24 februarie 2020. Vărsătorii sunt atrași într-o capcană, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 24 februarie 2020. 


Berbec

Configurația astrală de astăzi îți aduce o stare de confuzie. Posibil să fie o zi în care să-ți pui tot felul de întrebări cu privire la direcția în care se îndreaptă viața ta profesională sau dacă ești mulțumit de deciziile luate în sfera relațiilor. Poate rolul acestor frământări este să te trezească și să faci ceva pentru tine și să nu mai ții cont de părerea celorlalți.

Taur

Contextul astral de astăzi ar putea să-ți aducă dialoguri legate de viitorul unor proiecte în care ești implicată și-ți faci griji, poate de cele mai multe ori nejustificate. Chiar dacă primul tău impuls este acela de a schimba direcția pentru că unele proiecte au mers greu, ar fi bine să nu te grăbești să iei decizii pe Mercur retrograd.

Gemeni

Contextul astral de astăzi anunță o zi cu provocări în planul profesional. Șefii îți propun să preiei niște sarcini noi, care pe viitor te vor solicita mai mult. Nu este o surpriză pentru tine și accepți fără să comentezi pentru că vei învăța lucruri noi, care te vor ajuta mai târziu în carieră.

Rac

Sistemul de principii și valori personale se activează din prima parte a zilei, când anumite percepții pe care le ai sau informații, care vin spre tine, te determină să emiți judecăți de valoare pripite și să spui unele lucruri pe care le vei regreta mai târziu. Cel mai bine este să verifici informația înainte să o transmiți și să nu te mai pripești în a trage concluzii.

Leu

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să te preocupi de planul financiar. Este foarte important să știi cum stau lucrurile, mai ales că ai parte de confuzie și riști să faci niște greșeli sau tranzacții, care nu-ți vor aduce beneficii pe termen lung.

Fecioară

Relația de cuplu intră astăzi în vizorul astrelor, iar retrogradarea lui Mercur ar putea să scoată la suprafață unele nemulțumiri care mocnesc de mult. Viața în doi nu mai este atât de frumoasă precum era la începuturi, ai tot mai multe frustrări și nu știi cum să gestionezi situația. Comunicarea deschisă este cea mai bună soluție.

Balanță

Configurația astrală de astăzi îți aduce preocupări pentru reorganizarea sarcinilor de serviciu și ești decisă să nu te mai lași păcălită să preiei niște sarcini ,care nu figurează în fișa postului tău. Deși sarcinile apar una după alta, prioritizează-le, nu te enerva și nu intra în dispute care nu-și au rostul! Fii deschisă dialogului, pentru a putea să le duci pe toate la îndeplinire!

Scorpion

Astăzi, ai parte de confuzie în planul sentimental și deși ai suportul moral al partenerului în problemele care te macină vis-à-vis de sfera profesională sau relația cu familia, felul în care abordezi chestiunile de natură sentimentală îl mâhnesc pe partener.

Săgetător

Astăzi, nu ești convinsă că schimbarea de casă sau în familie pe care ți-o dorești sau pe care încerci de câteva săptămâni să o rezolvi, este cea mai bună variantă. Sunt tot mai multe situații conflictuale în familie și ca să eviți toate momentele tensionate, trebuie să dai dovadă de diplomație și să nu pui la suflet.

Capricorn

Posibil astăzi să ajungă la urechile tale tot felul de informații, care nu sunt adevărate sau pe care ar trebui să le verifici din mai multe surse, înainte să iei o hotărâre. Nu te pripii să tragi concluzii, nu elibera judecăți de valoare și fii foarte atentă în jurul tău. Nu te lăsa înselată de aparențe!

Vărsător

Centrul tău de interes pentru astăzi este situația financiară, unde pot să apară tot felul de propuneri, care te pot atrage într-o capcană. Verifică și analizează bine ofertele care vin spre tine și nu amesteca prietenia cu sectorul financiar, pentru că este posibil să nu iasă lucrurile așa cum anticipezi!

Pești

Configurația astrală a zilei de astăzi, cu Luna care îți traversează zodia, îți aduce preocupări pentru propria persoană și pentru dorințele și necesitățile tale. Ți se atrage atenția, în mod special, să nu iei decizii legate de viața de familie, cămin sau relația cu partenerul, pentru că poți să nu reacționezi bine la evenimentele neprevăzute care apar. Cea mai bună soluție este să faci un plan și să astepți două săptămâni să iasă Mercur din retrogradare, pentru a-l pune în aplicare.

Trending Review cu Daragiu - Episodul 17

related posts