10 trasaturi ale femeii din zodia Leu. De ce Leoaicele sunt atat de irezistibile in ochii barbatilor


Femeia din zodia Leu are nevoie de trei lucruri: atentie, respect si admiratie. Uneori poate da dovada de aroganta si mandrie exagerata.


1. De obicei, pe Femeia-Leu o remarci imediat intr-o multime: este cea care vorbeste cel mai tare, rade cu gura pana la urechi si este cea mai increzatoare dintre toate. Adora sa fie in centrul atentiei si de obicei chiar este. Este pasionala, jucausa si plina de viata.

2. Cand se afla intr-o relatie, Femeia-Leu este foarte credincioasa partenerului. Dar are aceleasi asteptari de la partener: vrea un iubit devotat, unic, independent si  puternic.

Citeste si: Ce sa NU II SPUI si sa NU II FACI niciodata partenerului... in functie de zodie! Ce il enerveaza cel mai tare

3. Leoiaca nu vrea sa aiba un partener care sa aiba grija de ea, ci unul care sa "vaneze" alaturi de ea! Trebuie sa fie pe aceeasi lungime de unda si in schimb il va rasplati cu loialitate, generozitate si afectune.

4. O relatie cu o femeie-Leu va fi intotdeauna palpitanta si plina de aventura. Uraste rutina si va cauta mereu modalitati noi de a petrece timpul.

5. Este o prietena adevarata si loiala. Are o mare capacitate de a ierta, insa nu poate trece niciodata peste o tradare.

6. Sexul este extrem de important pentru o Leoaica.  Ii place apropierea fizica si ii place sa arate cat de seducatoare este. Adora lenjeria sexy si sa fie in control in dormitor.

7.  Daca o superi, Leoaica devine temperamentala si dramatica. Cel mai bine este sa o lasi sa se calmeze singura, ins , in prealabi, trebuie neaparat sa iti ceri scuze. Chiar daca nu te iarta pe loc, va tine cont de gestul tau si il va aprecia.

Citeste si: Ce sanse ai sa te casatoresti in acest an in functie de zodie

8. Desi nu vaneaza banii si luxul, ii place sa fie inconjurata de frumos. Astfel, va avea un stil de viata care sa se ridice la standardele ei.

9. Desi la exterior pare dura si puternica, Leoiaca este de fapt sensibila. Inimoasa, Femeia-Leu este mereu gata sa iti ofere ajutorul.

10. Apreciaza foarte mult iesirile in natura si sporturile si activitatile care se fac in aer liber.

related posts

Modifică setările cookies