Zodiac erotic: afla ce spun astrele despre comportamentul sexual al iubitului tau!


Vrem sau nu vrem, zodia isi pune amprenta asupra comportamentului sexual al oricarei persoane. Cunoaste-ti mai bine iubitul si afla ce ii place mai mult in dormitor!

Tag-uri:

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Planeta sub semnul careia stau nativii din Berbec este Marte, planeta puterii si a razboiului. Berbecii sunt inzestrati cu optimism si entuziasm, au o energie sexuala debordanta si le place sa fie mereu stapani pe situatie, sa detina controlul. Sunt indrazneti, pasionali si dispusi sa riste oricat si orice, pentru dragostea lor.

Taur (20 aprilie – 20 mai)
Barbatii nascuti sub semnul Taur sunt seducatori si senzuali si au un apetit sexual urias. In pat, le place sa nu se grabeasca, de aceea preludiul cu un nativ din zodia Taur este senzational, deosebit de incitant. Adora mancarea buna si sexul de calitate. Prefera stabilitatea si securitatea si sunt foarte devotati partenerei.

Gemeni (21 mai – 21 iunie)
Gemenii sunt atrasi mai ales de femeile cu care au afinitati intelectuale. Au o dorinta imensa de independenta si libertate in relatia lor. Sunt amanti foarte amuzanti si creativi. Diversitatea si disponibilitatea de a incerca senzatii noi, intense sunt, in opinia lor, elementele de baza ale unei relatii reusite.

Rac (22 iunie – 22 iulie)
Racii sunt foarte sensibili, emotionali si apreciaza foarte mult intimitatea si gesturile tandre. Pentru ei, e foarte important ca intre ei si persoana cu care impart patul sa existe o puternica relatie afectiva. Sexul este, in primul rand, o forma de comuniune la nivel spiritual si afectiv si abia apoi, o distractie si o placere carnala. Datorita sensibilitatii si atasamentului lor, trec foarte greu peste o eventuala infidelitate a partenerei si sunt cat se poate de razbunatori.

Leu (23 iulie – 22 august)
Leii adora sa detina controlul in pat si sa exploreze toate dimensiunile placerii sexuale. Le place sa incerce pozitii noi, locuri noi, sunt foarte inventivi si deschisi la propuneri. Au nevoie de sex ca de aer si sunt innebuniti dupa femeile care isi exteriorizeaza placerea pe care ei o ofera.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)
Nativii din Fecioara debordeaza de senzualitate, dar senzualitatea lor este latenta: nu ai banui nici intr-o mie de ani ca intr-o persoana atat de calma si echilibrata mocnesc pasiuni mistuitoare, atat de intense. Nativii sunt foarte pretentiosi in alegerea partenerului de sex, iar intr-o relatie, sunt foarte grijulii si perfectionisti.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)
Balanta este un semn de aer. Nativii sunt amanti senzuali, generosi, foarte atenti si receptivi la dorintele si nevoile partenerului. Pentru ei, actul sexual este o forma de arta, pe care o stapanesc cu maiestrie. Cunosc la perfectie anatomia feminina, au imaginatie erotica si intuitie exacta. Sunt foarte romantici si sentimentali si au nevoie de multe dovezi de dragoste.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Scorpionul este un semn de apa. Nativii sunt vulcanici si au o sexualitate exuberanta. Partenerii lor trebuie neaparat sa impartaseasca acelasi apetit sexual insatiabil. Degaja un magnetism puternic si sunt irezistibil. Nativii sunt constienti de puterea lor de atractie si pot profita de aceasta, folosind sexul pentru a-si subjuga si manipula partenera.

Citeste restul zodiilor pe acasatv.ro.related posts