Zodiile si arta seductiei. Pestii nu suporta propunerile cu tenta sexuala la primele intalniri. Cum ii cuceresti


Cum cuceresti un nativ din zodia Pesti:


  • Pestii sunt genul de oameni carora le place sa stie totul despre tine, asa ca invita-i la o discutie lunga si fascinanta. Vorbeste-le mult si din inima.
  • Un lucru pe care trebuie sa il ai in minte cand vine vorba despre Pesti este ca le place sa rezolve si repare lucruri. Nici nu concep ca o problema nu poate avea o solutie. Ei fac totul posibil ca sa duca lucrurile la bun sfarsit. Daca vrei sa le mentii interesul, da-le ceva de facut sau de reparat si lauda-i pentru rezultatele obstinute.
  • Daca vrei ca un Peste sa fie atras de tine, trebuie sa fii o persoana stilata si manierata. Acestia apreciaza politetea si bunul gust. 
  • Niciodata sa nu minti un Peste. Daca va "mirosi" un neadevar isi va lua talpasita. Pestii apreciaza sinceritatea si loialitatea mai mult decat orice.
  • Spune-le care sunt adevaratele tale sentimente. Daca iti pui sufletul pe tava, aproape ca munca ta de seductie s-a terminat. Pestii adora persoanele care isi exprima cu sinceritate si usurinta sentimentele.
  • Fii romantic si de moda veche atunci cand incerci sa seduci un Peste. Nativii din aceasta zodie sunt innebuniti dupa dulcegariile romantice.
  • Nu ii face niciodata unui Peste propuneri cu tenta sexuala la primele intalniri. Nu vei face decat sa il pui pe fuga. Pestele este genul de persoana care asteapta sa se indragosteasca inainte sa ajunga in pat.

CITESTE SI:

PESTII si sexualitatea. Zodia care da totul pentru satisfactia partenerului: 8 trasaturi intime

Barbatul care iti va ghici gandurile intr-o secunda. 10 trasaturi ale nativului din zodia Pesti

Cea mai misterioasa femeie. 10 trasaturi fundamentale ale femeii din zodia Pesti

Tot ce trebuie sa stii despre nativii din Pesti. 6 trasaturi pozitive si 6 trasaturi negative

related posts

Modifică setările cookies