Zodiile si cariera. Balanta, cea mai rationala si logica zodie. Ce o caracterizeaza din punct de vedere profesional


Ce ii caracterizeaza pe nativii din Balanta din punct de vedere profesional:


 - Mereu in alerta si dornic de actiune, nativul din Balanta este dornic sa afle si sa invete cat mai multe. Orice gen de munca sau activitate care presupune un efort intelectual este perfecta pentru el. 

- La job, Balantele au nevoie de varietate, armonie si de sedinte multe in care sa isi prezinte ideile.

- Idealisti si guvernati de un spirit al dreptatii, nativii din Balanta sunt facuti pentru a fi lideri sau pentru a avea rolul de organizatori. 

- La locul de munca, nativii din Balanta sunt cooperanti si lucreaza in spiritul de echipa. Sunt extrem de buni in departamentul de marketing. Sunt buni comunicatori si fac niste prezentari excelente.

- Sunt renumiti pentru abilitatile lor diplomatice si pentru faptul ca pot asculta cu rabdare diverse puncte de vedere pana iau o decizie.

- Balanta este zodia parteneriatului, a egalitatii si a dreptatii. Incearca totdeauna sa fie echidistanta si obiectiva si sa se fereasca de orice conflict care ar putea aparea la munca.

- Este rationala si da dovada de logica, ceea ce inseamna ca o discutie controversata nu se transforma niciodata intr-o cearta urata. Balanta este calma si vine intotdeauna cu argumente logice.

- Balantelor nu le plac lucrurile extreme si intotdeauna vor alege calea de mijloc, pentru a-i multumi pe toti cei din jur. 

- Din punct de vedere negativ,  Balantele sunt foarte usor de influentat si isi schimba des parerile. Se tot razgandesc si nu iti poti pune baza in ei. Este greu de estimat daca isi vor tine sau nu promisiunea.

-  Nativii din Balanta poti fi lenesi si nu au elan in actiunile pe care le fac. Desi de cele mai multe ori dau dovada de energie, au tendinta de a trata lucrurile superficial si de leveni asupra lor. Nu e neaparat vorba de lene fizica, ci de dorinta lor de a evita stresul si provocarile emotionale.

CITESTE SI: 

BALANTELE si sexualitatea. Zodia cel mai greu de cucerit din intregul zodiac: 7 trasaturi intime

related posts