Zodiile si cariera. BERBEC: ce sanse de reusita are in cariera si ce profesii i se potrivesc


Ce il caracterizeaza pe un Berbec din punct de vedere profesional:


- Lideri innascuti, Berbecii urasc sa piarda, indiferent care este miza, asa ca de cele mai multe ori se regasesc in postura de castigatori! 

- Poate ca nu se decid prea usor in privinta caii pe care o aleg in cariera, insa atunci cand o fac se dedica proiectului suta la suta.

- Cel mai adesea ii intalnim pe Berbeci in roluri de lideri, pentru ca urasc sa primeasca ordine. Prefera sa le dea! Sunt in postura de sefi duri, puternici si constiinciosi.

- Atunci cand sunt pusi in fata unei provocari sau unei situatii stresante, Berbecii isi arata adevarata valoare. Nu lasa sa le scape nicio oportunitate si isi arata curajul, inspiratia, energia si creativitatea.

- Le place sa "joace" dupa reguli, prin urmare sunt extrem de bine organizati. 

- Nu cedeaza si nu renunta niciodata atunci cand cred in ceva cu adevarat. Sunt aventurieri si le place viteza, iar viata lor este o combinatie intre cele doua elemente.

- Nu le plac joburile monotone, repetitice. Au nevoie de provocari constante, pentru ca se plictisesc repede.

- Cele mai potrivite domenii de munca pentru un Berbec sunt: cercetare, medicina, mecanica, sport, turismul de aventura, ingineria, psihologia si mai ales anteprenoriatul.

CITESTE SI:

Zodiile si arta seductiei: cum sa cuceresti un Berbec. Complimentele pe care le gasesc irezistibile

BERBECUL si sexualitatea. 10 caracteristici care spun totul despre reprezentantii acestei zodii

related posts

Modifică setările cookies