Zodiile si cariera. Leul, zodia care nu suporta sa primeasca ordine: este facuta sa conduca!


Ce ii caracterizeaza pe Lei din punct de vedere profesional:


- Guvernati de Soare, Leii sunt acele persoane care fac ca lucrurile sa fie posibile. Sunt entuziasti, implicati si parerea lor poate fi salvatoare intr-o situatie dificila. Leul este cautat de cei din jur: i se cere adesea sfatul.

- Sunt persoane loiale, care nu divulga secrete si nu cedeaza presiunii. Rezista in situatii stresante.

- Sunt indivizi extrem de talentati in arta comunicarii, care au o multime de admiratori. Sunt lideri innascuti si apreciati. Sunt genul de persoane care se fac remarcate si care pot decide directia in care vor merge lucrurile.

- Nu fug de munca si de responsabilitati. Dimpotriva, Leul este una dintre cele mai muncitoare zodii.

- Incapatanati si dominatori, nu le place sa li se spuna ce sa faca. Asa ca daca vrei sa ii convingi sa faca ceva, vorbeste-le politicos.

- Atractia animalica a Leului este irezistibila pentru cei din jur, care il urmeaza cu sfintenie. In situatii de lucru in echipa, Leul este cooperant si de cele mai multe ori este jucatorul-cheie, care vine cu solutia mult asteptata.

- Desi nu vaneaza banii si luxul, ii place sa fie inconjurat de frumos. Astfel, va avea un stil de viata care sa se ridice la standardele lui.

- O data ce isi seteaza un scop, nimic nu ii va putea opri pana nu il vor atinge.

-Au tendinta de a deveni agresivi atunci cand vine vorba de cariera lor si de scopurile lor in viata, in general.

- Pentru ca sunt caposi, dau dovada si de o vointa iesita din comun. 

- Nativul din Leu are opinii la care tine mult si este foarte incapatanat din anumite puncte de vedere. Este greu sa ii schimbi parerea odata ce si-a format-o si asta pentru ca este sigur ca el are intotdeauna dreptate. Nu ai nicio garantie ca ti-ar putea asculta macar punctul de vedere.


CITESTE SI:

Ce trebuie sa stii despre nativii din zodia Leu. Afla trasaturile dominante de caracter pentru femei si pentru barbati

related posts