Zodiile si cariera. Racii: angajatii care nu vor sa fie in centrul atentiei, dar fac treaba ca la carte


Ce ii caracterizeaza pe Raci din punct de vedere profesional:


- Racii sunt genul de oameni pe care te poti baza fara probleme si care iti pot oferi sprijin neconditionat, insa care la fel de usor se pot retrage in propria carapace si pot deveni indiferenti si pasivi.

- Sunt foarte protectori cu spatiul lor personal, cu persoanele iubite si cu lucrurile pe care le au in posesie. Muncesc asiduu pentru a se asigura ca totul este facut ca la carte. 

- Racii sunt genul de persoane care isi fac temele cu sfintenie - nu-i vei prinde pe picior gresit intr-o sedinta. Se pregatesc inainte si au raspunsuri pentru orice intrebare.

- Timizi si introvertiti, nu sunt genul de persoane care sa isi doreasca sa fie in centrul atentiei.  Mai precis, ei sunt cei din "randul doi", fara ajutorul carora nu ai putea duce munca la bun sfarsit.

- Racii au un talent innascut pentru a invata informatii din domenii cat mai diferite, au o intuitie puternica si o imaginatie boagata, calitati care ii transforma in artisti talentati, scriitori, compozitori, actori.

- Muncesc pentru ca vor stabilitate financiara si independenta.

- Manati de dorinta de a oferi siesi si familiei sale o stabilitate financiara, Racii devin extrem de motivati in ceea ce priveste cariera. 

- Din dorinta de a avea o masa bogata de sarbatori, o masina sigura in care sa isi plimbe copiii si bani de vacanta la all inclusive, Racii pot deveni extrem de ambitiosi. 

- Sunt calculati cu banii. Isi fac calcule peste calcule in ceea ce priveste bugetul si nu arunca cu bani. Sunt destul de zgarciti atunci cand vine vorba de cheltuieli. Evita cu tact situatiile in care sunt nevoiti sa plateasca multi bani.

- Sunt niste lideri buni. De multe ori, vei gasi Raci in pozitii de conducere in diverse companii.

- Din punct de vedere financiar, Racul face investitii stabile si pe termen lung. Nu cheltuieste banii pe lucruri inutile sau din impuls

Zodiile si arta seductiei. Racul, zodia care tanjeste in permanenta dupa afectiune si siguranta. Cum cuceresti un Rac

- Sunt calculati cu banii. Isi fac calcule peste calcule in ceea ce priveste bugetul si nu arunca cu bani. Sunt destul de zgarciti atunci cand vine vorba de cheltuieli. Evita cu tact situatiile in care sunt nevoiti sa plateasca multi bani.

- Analizeaza prea mult lucrurile inainte de a lua o decizie. Actioneaza de multe ori in contradictoriu: sustin ca isi doresc un lucru, cand de fapt tintesc altceva.

CITESTE SI: 

RACII si sexualitatea. Pentru ei sexul este un lucru SACRU: 8 trasaturi intime ale acestei zodii

Zodiile si arta seductiei. Racul, zodia care tanjeste in permanenta dupa afectiune si siguranta. Cum cuceresti un Rac

related posts

Modifică setările cookies