Bursa de valori false și promovări pe care să nu le “cumperi” niciodată


Sigur vezi pe Instagram-ul diverselor vedete, vedetuțe, influencerițe sau pur și simplu "blogeusse" tot felul de propuneri de piese vestimentare pe care ar trebui aparent să le porți, și fără de care viața ta nu este completă. Haideți să vorbim puțin despre ce trebuie să credeți, ce, cum, și mai ales cât de relevant este sau nu pentru voi să ascultați aceste indicații. 


1. Nu există niciun fel de motiv pentru care nu ai apela la sfatul unui profesionist atunci când vine vorba despre stilul tău. Să fim serioși! Nu te-ai duce niciodată la un chelner să îți scoată o măsea, așa cum nu te-ai duce nici la un stomatolog să îți toarne un pahar cu vin. Atâta timp cât există oameni specializați în acest domeniu, ar fi și păcat să nu apelezi la ei. Orice absolvent de UNARTE te poate ajuta.  Dacă nu ai posibilitatea, alege o prietenă cu un simț estetic dezvoltat!

 2. Cunoaște-ți și forma corpului și raportează-te la ea. Sigur că o fată slabă, înaltă, și cu o talie minusculă va arăta bine în aproape orice. Asta nu însemnă că și pe tine lucrurile vor sta identic. Chiar dacă arăți aproximativ la fel, sunt foarte mari șanse ca anumite detalii să difere. Cum ar fi, de exemplu, proporția cap-umeri sau cea talie-șold.  

 

 3. Alege emoțional, însă raționează. Dacă te identifici cu una dintre persoanele pe care le vezi pe Instagram sau pe internet în general, nu este grav, și chiar te încurajez să adopți anumite lucruri promovate de acea persoană, însă în măsura în care recomandările nu sunt contradictorii. Eu nu te-aș încuraja să ai încredere într-o persoană care promovează 50 de branduri de haine sau 3 fonduri de ten, fiecare de la alt brand. În fond, ce fel de credibilitate ar putea avea? Știu, știu, vorbim doar de niște cârpe, și cui îi pasă până la urmă atât de mult de acest detaliu? Ei bine, aparent, nouă, tuturor, din moment ce alegem să nu umblăm pe stradă dezbrăcați.  

 4. Nu uita că fotografiile postate pe Instagram sau pe internet sunt, în general, nu editate, ci extrem de editate. S-ar putea să ai surpriza că întâlnindu-te pe stradă cu una dintre persoanele pe care le urmărești pe Instagram, pur și simplu să nu o recunoști. Diferențele sunt uneori foarte mari și, până la urmă, asta este frumusețea Instagramului – faptul că oferă tuturor libertatea să fie ceea ce își doresc, și nu neapărat ceea ce sunt.  

 5. Indiferent cine ți-ar recomanda un produs, citește întotdeauna eticheta sau deschide ochii atunci când îl cumperi. O piesă de calitate trebuie să fie făcută din materiale naturale și să aibă un design deosebit. Etichetele nu mă interesează atât de mult, întrucât consider că te poți îmbrăca extrem de bine cu o sumă decentă. Sigur, toți iubim brandurile, însă nu e cazul să facem o tragedie în cazul în care nu îți permiți 3 genți de designer pe sezon. 

Mă poți urmări în fiecare marți, La Măruță sau pe PRO TV PLUS

FOTO: IULIA ALBU

  • Bursa de valori false și promovări pe care să nu le “cumperi” niciodată

related posts

Modifică setările cookies