Eşti “grasă”? Eşti frumoasă! Dacă ştii să te îmbraci, eşti perfectă!


Ştiu că te-ai săturat de „nu-uri!” Nu ciocolată, nu caramele, nu cântar! Dar crede-mă, nu-urile din această listă îţi vor face viaţa mai frumoasă! Şi mai grasă în...complimente!  


Aşadar, ce să nu porți şi ce să nu faci dacă ești “grasă”:

1.Niciodată nu purta haine care îți ascund trupul. Nu cred că dorești să te transformi din fata grasă în fata dulap. Corpul tău este frumos și ai nevoie doar de câteva ore petrecute în oglindă pentru a stabili punctele care sunt de pus în evidenţă. Dacă ai un bust generos, nu te teme de decolteuri. Dacă ai șoldurile masive, nu te teme să-ți evindentiei talia. Privește pentru o secundă pe Kim Kardashian și vei începe să te uiţi la acest mic “neajuns” ca la un deziderat extrem de costisitor pentru alții!

2. Nu te feri de top-uri.  Orice siluetă arată impecabil într-un stiletto “cinstit”. Dacă preferi sandalele, alege unele care să combine eleganța cu comoditatea și sub nicio formă nu opta pentru un toc mai mic de 7 cm. Evită platformele și tocurile mediocre și alege o pereche de flats sau o încălțăminte sport pentru momentele de relaxare maximă.  

3.Nu renunța! Toate vrem să ne refugiem seara într-o cutie delicoasă de înghețată. Apropos, preferata mea este cea de susan negru. Însă de ce nu ai face-o într-un halat din mătase, cu părul ondulat lejer și fața perfect hidratată. Respectul de sine îl demonstrezi mai ales în momentele în care ești doar tu cu tine și niciodată nu trebuie să renunți la el.  

4. “Barbaţii” consideră atrăgătoare doar femeile slabe, cu siluete perfecte. Greșit! BĂRBAȚII PREFERĂ DOAR FEMEILE CARE AU ÎNCREDERE ÎN ELE! Există ceva atât de seducător și dezarmant în felul în care te comporți, îți treci mâna prin păr, îți încrucișezi picioarele sau zâmbești, încât niciun bărbat nu va mai observa lucrurile care te frustează pe ține. Facts: deși ești o fată plinuță, mai mult că sigur ai gleznele mai subțiri decât multe fete slabe. Părul tău este cu siguranță mai des și mai sănătos, iar tenul tău va fi mult mai puțin afectat de îmbătrânirea prematură. 

  Ești grasă și frumoasă și cu siguranță vei fi un succes de casă! Cin, cin! 

 Dacă vrei și mai multe sfaturi, poți să mă urmărești și La Măruță, în fiecare marți:

FULLSCREEN
Eşti “grasă”? Eşti frumoasă! Dacă ştii să te îmbraci, eşti perfectă!
  • /

related posts