Sunt Iulia Albu și acesta este "Top 3 aparitii HORROR din showbizul românesc"


În rubrica IMperfect, am decis să vă arăt ce să faceți și ce să NU faceți când vine vorba de alegeri vestimentare. Cu exemple concrete, că așa învățăm mai repede. Așa că, să vedem cum arată "Top 3 aparitii HORROR din showbizul românesc."


ANDREEA BĂNICĂ

Andreea Bănică este cunoscută pentru stilul ei ultra-sexy, adesea dus înspre vulgar, fără o continuitate clară a liniilor și pentru accentele de vampă care, într-un context controlat, nu ar fi o alegere proastă, având în vedere că ea este un performer, iar pe scenă, lucrurile sunt mult mai permisive decât în viața de zi cu zi, pe trotuar.

Un machiaj bun nu înseamnă aplicarea produsului cu bidineaua pe față. În general, machiajul are funcția de a înfrumuseța și de a accentua trăsăturile naturale ale unei personae, și nu de a te transforma în altcineva, dar Andreea pare că nu înțelege acest lucru.

Combinațiile de culori, iarăși, nu sunt punctul ei forte, însă hey – nici nu suspectez că ar putea deveni prea curând! Nu dă în niciun fel impresia de vreo îmbunătățire, ci dimpotrivă!

 

Cum să nu faci greșelile Andreei:

1. Optează întotdeauna pentru un look natural și un păr îngrijit. Andreea are un păr superb, creț, însă alegerea culorii nepotrivite o face să arate ca un manechin din vitrina magazinului Obor. Sau să fie de la machiaj, oare?

2. Nu purta combinații de volumetrii pe care nu le stăpânești. În fond, nu trebuie să șochezi prin extravaganță, ci doar să îți pui trupul în valoare. Alege linii simple și care îți complimentează silueta. Aici nu o putem bănui pe Andreea de altceva decât de un corp perfect, ascuns, din păcate, de niște cârpe profund nefericite.

Învață de la Andreea:

Învață de la Andreea să îți cumperi doar pantofi de brand. Este un lucru pe care ea l-a înțeles acum foarte mult timp și cam singurul pe care îl face corect.

ANDREEA BĂLAN

Situația stilistică a Andreei Bălan a suferit multiple transformări din perioada Andre până acum. Nu în bine, aș adăuga. Rochiile Made-in-China sau produsele luate probabil în barter – pentru că altfel nu îmi explic alegerea lor – pe care le afișează pe la diverse evenimente, îi conturează un look deloc plăcut, de o vulgaritate cu care nu o văd totuși compatibilă.

Trupul este un suport pentru haine, însă nu un suport pentru întregul dressing în același timp. Adăugarea de volume inutile și metri întregi de material – oricum de proastă calitate, dar distrus complet prin alegerea unei forme nu prea fericite – vă va face să arătați ca un morman de cârpe urâte și atât.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunteti cu ochii pe @tecunoscdeundeva.oficial ? rochie @sungatevogue

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial) pe

Cum să nu faci greșelile Andreei

1. Nu abuza de extensii, nu îți platina părul în așa fel încât nuanța sprâncenelor să devină violentă în contrast cu acesta.

2. Nu alege niciodată cantitatea în defavoarea calității. Este mai bine să ai câteva piese impecabile în dressing decât o tonă de haine urâte pe care nu le poți da cadou nici măcar cerșetoarei de la colț.

ANDA ADAM

Firește că Anda Adam se află în acest top pe o poziție fruntașă. Cum altfel, considerând aparițiile ei încadrabile în aceeași zonă cu cele două, cu mențiunea că, totuși, Andreea Bănică mi se pare cu mult peste ultimele două.

Aceeași situație a blondului platinat și a extensiilor, dar în plus, alegerea pantofilor cu platou sau platformă, în combinație cu silueta ei de minionă, nu creează un aspect “drăguț” de scenă – decât în contextul în care stimabila s-ar pregăti să execute un dans la bară. Să nu vă aud, dansul la bară este un sport olimpic, da?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

About last night... ❤️ ???? @sungatevogue

O postare distribuită de ANDA ADAM (@andaadam) pe

Rochiile ultra-scurte, ultra-accesorizate, transparente, cu pene sau aplicații inutile, shooting-urile în decoruri ce se vor somptuoase, dar sunt de fapt low-cost, conturează și aici o imagine high-class wannabe care nu corespunde cu realitatea.

Cum să nu faci greșelile Andei:

1. Relax, nu ai cum să greșești chiar atât de mult!

Stilul nu este și nu a fost niciodată despre bani sau trenduri. Hey, nu este o problemă să nu îți permiți o rochie de 10.000 de euro, este o problemă, în schimb, să ți-o permiți și să alegi să porți o cârpă copiată după aceasta și să o mai și recomanzi.

related posts

Modifică setările cookies