#IMperfect by Iulia Albu: Sunt Iulia Albu şi îţi arăt că eşti PERFECTĂ...IMPERFECTĂ!


Ești grasă, slabă, prea înaltă, prea scundă, cu șoldurile prea mari, cu sâni prea mici, cu buzele subțiri sau cu un profil “expresiv”?


Felicitări! Eşti normală! Aşadar, nicio problemă! Corpul tău și trăsăturile tale perfecte/imprefecte sunt arma ta cea mai de preț. Știai că doar o fizionomie rotundă poate purta cu cel mai mare succes piese inspirate din moda pin-up? Mult blamata “siluetă clepsidră cu o talie imprefectă” va arata superb într-o rochie cu accent pe decolteu și construită pe corset. Ești slabă? Poți purta mini la orice oră dorești fără a te preocupa ce paranteze rotunde sau pătrate sau ce acolade generezi în jurul tău. 

Puteți vedea mai multe fotografii marca Iulia Albu în GALERIA FOTO! Vă vor surprinde!

Ai sânii mici? Un bărbat adevărat va prefera mereu o femeie adevărată. Chirurgia estetică este făcută pentru a ajuta, nu pentru a deforma trupul. Micile corecții sunt necesare câteodată, dar exagerările vor fi intodeauna de rău augur. Poate vi se pare straniu, dar cele mai multe femei au un complex legat de cum le arată degetele de la picioare. Consider totuși stupid și total nepractic să-ți ascunzi picioarele în încălţăminte acoperită pe timp de vară. Echivalentul faimoaselor cizme australiene purtate încă, din păcate, pe plajă, ar fi alegerea unei peruci cu spatele în față, când tu ești complexata de acnee. 

Un pantalon larg nu va face decât să te arate “mai mare” decât ești, iar o atitudine umilă va face să treci mereu nevăzută. De ce nu ai împărtăși cu noi persoana minunată care ești? Stilul nu este despre kilograme,  centimetri sau grame de silicon. Stilul este despre ține și despre ceea ce poți transmite printr-o simplă privire.  
 
 
Sunt sigură că dimineața, la baie, toți oamenii sunt perfecți. Indiferent de felul în care arată! Pentru că nu contează că ai trei kilograme în plus sau în minus sau că ai sau nu ai sânii foarte mari! Este normal să te iubești așa cum ești! A fi perfect înseamnă a te iubi și a te accepta așa cum ești tu atunci când ești gol, în fața oglinzii! 
 
Ți-am trezit interesul? Rămâi alături de mine, (IM) PERFECTA Iulia Albu! Alături de  perfecte.ro, ţi-am pregătit ceva special, pentru că TU și EU suntem perfecte imperfecte.  

Dacă vrei să ai parte de și mai mult, mă poți urmări și La Măruță, în cadrul rubricii "Marțea Neagră":
 
 
FOTO: ARHIVĂ PERSONALĂ
FULLSCREEN
Sunt Iulia Albu şi îţi arăt că eşti PERFECTĂ....IMPERFECTĂ!
  • /

related posts