Sunt Iulia Albu și îți arăt cum să îți tratezi micile depresii stilistice în 5 pași simpli


Știu, știu, ți se întâmplă foarte des să ajungi acasă și, inspectând dressingul, să constați că nu ai nimic de îmbrăcat chiar dacă acesta este plin - ba mai mult, dă pe dinafară. Ei bine, ni s-a întâmplat tuturor.


Nicio femeie nu are cu ce să se încalțe chiar dacă are 200 de perechi de pantofi de designer în dressing, așa că liniștește-te, nu eșți singură.
 
Astăzi vom învăța cum să îți tratezi micile depresii vestimentare în 5 pași simpli, stând la tine acasă și doar citind acest articol.
 
 
1. Fii realistă. Orice întâlnire ai avea, cu siguranță în dressingul tău există ceva care să se potrivească ocaziei și nu ai neapărat nevoie de o piesă nouă de fiecare dată când pășești afară din casă. Inspectează cu atenție piesele pe care le ai deja, și după o evaluare corectă, fă o selecție de itemuri de intensă necesitate și de itemuri de mare risc.
 
2. Notează pe o scară de la 1 la 10 care este nivelul stilistic al ținutei pe care îți dorești să o compui. Cu siguranță nu vei avea nevoie de un outfit extrem de complicat atunci când te duci la birou sau la o primă întâlnire. Alege itemuri basic, nemuritoare, în nuanțe neutre, sau o singură piesă într-o culoare puternică dacă vorbim despre o întâlnire pe care o aștepți de ceva timp. Nu plusa! Too much este întotdeauna way too much. Nu crede că dacă te vei deghiza într-un brad de Crăciun vei atrage mai mult atenția decât într-o simplă rochie furou accesorizată corespunzător. Pantofii trebuie să te pună în evidență, nu să acapareze întregul show. Până la urmă este vorba despre tine, nu despre ei.
 

3. Nu îți suna prietenele pentru acele sfaturi vestimentare. De cele mai multe ori, ele îți vor spune exact opusul a ceea ce tu vrei să auzi, iar asta nu va ajuta pe nimeni. Plus, ce femeie crezi că ar vrea să iasă în oraș cu altă femeie mai bine îmbrăcată decât ea?

4. Ice Queen Mode On. Lasă-ți acasă toate acaretele cu valoare sentimentală – ațisoare, lănțișoare, pandante inutile care nu vor face decât să te țină legată în aceeași zonă, indiferent ce ai alege să porți.

5. Poartă ruj roșu. Rujul roșu face ca totul să fie mai bine întotdeauna. Nu ai nevoie să bei alcool sau să pierzi nopțile pentru a te simți bine. Hidratează-ți tenul, bea apă și nu uita să adaugi 5% roșu.
FULLSCREEN
Sunt Iulia Albu și îți arăt cum să îți tratezi micile depresii stilistice în 5 pași simpli
  • /

related posts

Modifică setările cookies