Sunt Iulia Albu și te întreb: "Tu știi cine ești"? 


Felul în care te îmbraci vorbește despre tine ca personalitate, viziune și educație.


Sigur știi deja că prima impresie o face felul în care arăți. Înaltă, scundă, minionă, cu forme, fără, blondă, brunetă, cu strungăreață sau fără, până la urmă, niciunul dintre aceste lucruri nu contează atât de mult cât contează felul în care ești percepută ca primă impresie. Confuze? Haideți să clarificăm puțin.
 
O manichiură îngrijită, un pantof curat și cu aspect nou, un croi corect, vor vorbi întotdeauna despre tine ca despre o persoană sigură pe ea, asumată și una dintre cele mai bune alegeri în orice profesie. Astăzi aș vrea să insistăm puțin pe partea de fitting. Pentru că foarte multe femei fac greșeala de a-și cumpăra piese de pe un umeraș și a le purta ca atare.
 
 
 • Mâneca sacoului nu trebuie să vină niciodată peste degete, mai mult decât atât, ea trebuie să lase la vedere manșeta cămășii în cazul în care purtați una. 
 • Pantalonul nu trebuie să măture pământul și nici să fie prea larg. Nu incerca să îi prinzi cu o curea în talie crezând că nu se va vedea că sunt cu două numere mai mari. Se va vedea, crede-mă si va arăta dezastruos . 
 • Dacă ești o tipă minionă, nu alege un mantou lung. Te va face să pari și mai scundă și va sterge vizual orice formă pe care o ai. 
 • Nu îți dorești să te îngropi într-un munte, fie el și de cașmir, nu este așa? 
 • Nu face combinații fusta dintr-un costum și un sacou din altul decât dacă stăpânești arta stylinig-ului . Cel mai bine este sa mergi pe seturi pe care sa le accesorizezi inteligent.
 • Dacă ai slăbit sau te-ai ingrășat, cumpară-ți haine care să îți vină sau ajustează-le pe cele care le ai deja. 
 • Nu purta un sacou care ți-a rămas mic doar pentru că ție ți se pare că nu este atât de vizibilă diferența. Crede-mă, toată lumea va observa.
 • În plus, o persoană sigură pe ea nu incearcă să pară ceva ce nu este. Așa că, de ce ai face-o? În caz că ai puțina burtică, nu purta fuste mulate care să evidențieze acest lucru și alege un croi ceva mai lejer, care te va pune în valoare.
 • Renunță la hainele care iți sunt foarte mari sau care vin foarte largi atunci când ai un bust bine aspectat. 
 • Acestea vor face ca talia ta să dispară și să pari un foarte mare dreptunghi, lucru pe care sunt sigură că nu ți-l dorești. Mară, pară, primăvară!
Cât de mult contează forma corpului tau? Nu atât de mult cât ai crede! Cel puțin, nu dacă te îmbraci corect pentru silueta ta. Nu incerca să maschezi o talie nu foarte accentuată și nu plusa cu volum dacă ai niște șolduri ceva mai mari. 
În general, atunci când incerci să ascunzi lucruri, ele devin mult mai evidente. Asta, firește, nu se intamplă dacă știi cateva trucuri simple. Sunt Iulia Albu și pentru asta sunt aici. Și voi fi alături de tine în această călătorie. 
Ready for the next episode? Pentru că toți și toate suntem perfect imperfecți. 

Mă poți urmări și pe PRO TV, în fiecare marți, "La Măruță":
 
 
FOTO: ARHIVA PERSONALĂ
 
FULLSCREEN
Tu știi cine ești? 
 • /

related posts

Modifică setările cookies