10 lucruri pe care nu le stiai despre Smiley. Afla la ce varsta a avut parte de primul sarut


Andrei Tiberiu Maria, adica Smiley, se lauda cu peste trei milion de fani pe Facebook, care probabil ca ii stiu pe dinafara biografia. Dar poate totusi le-au scapat cateva detalii mai picante din viata artistului. Iata 10 lucruri pe care (poate) nu le stiati despre Smiley:


1. Si-a descoperit talentul muzical la varsta de 10 ani, aprofundandu-si studiile in domeniu la  Scoala Populara de Arta si Liceul de Arte Dinu Lipatti.

2. A fost descoperit de Ioan Gyuri Pascu, care l-a ajutat sa scoata un album alaturi de prima trupa in care a cantat Millenium 3. Pe atunci avea doar 17 ani.

3. Cerebel a fost cel care l-a convins sa faca parte din trupa Simplu.

4. Pe vremea cand acea numai 19 ani, Smiley a declarat intr-un interviu ca de primul sarut a avut parte in clasa a cincea, iar de sex s-a bucurat pentru prima oara la 15 ani pe cand era intr-o tabara la Sovata. “Era o gagica din Ardeal. Am fost surprins ca pentru ea nu era prima data. De fapt ea a fost si cea care a facut primul pas. Mi-a placut”, spunea pe atunci Smiley in Libertatea.

5.  Cand era mai tanar, Smiley vorbea fara perdea despre sex. Intr-un intreviu pentru Libertatea, pe cand era doar un pustan de 19 ani, a dezvaluit ca ii place sa faca dragoste pe muzica R&B. "Imi place sa ma adaptez la ritm. Mai ales schimbarile de ritm sunt folositoare", povestea fara pic de pudoare Smiley.

6. In 2007, Smiley a dovedit ca are si talent de actor – a jucat in serialul "Un pas inainte", acolo unde si-a inceput idila cu Laura Cosoi.

7. In momentul in care a inceput idila cu Laura Cosoi, Smiley era implicat intr-o relatie cu modelul si prezentatoarea tv Sanziana Negru. "Intamplarea facea ca nici unul nu se simtea prea bine in relatia in care era. Ajunseseram la un punct in care... eu nici nu ma mai recunosteam. Atunci am zis "Stop". La mine a fost mai greu, ca nu puteam sa ma despart asa: "Hai, gata!" Au fost sentimente la mijloc, nu a fost atat de simplu”, povestea mai demult Smiley pentru revista Ciao.

8. Smiley este mare fan Michael Jackson, inca de mic copil, si are toate albumele lui. "Am crescut cu muzica lui, stiu absolut toate cantecele pe care le-a scos vreodată",  spunea Smiley.

9. Prima iubire a lui Smiley a fost Olivia, o colega de liceu care l-a cucerit cu frumusetea ei, ea fiind desemnata Miss Boboc. Olivia a si aparut in clipul trupei Simplu, “Oare stii”. "Prima mea dragoste din liceu era o fata frumoasa, desteapta, devreme acasa. Tin inca legatura cu ea, normal", spunea Smiley.

10. Smiley este cel mai bun prieten al lui Alex Velea, iar in semn de recunoastinta acesta din urma si-a tatuat chipul lui Smiley pe brat.

FULLSCREEN
10 lucruri pe care nu le stiai despre Smiley. Afla cand a facut prima oara dragoste si la ce varsta a avut parte de primul sarut
  • /


related posts