7 semne ca NU sunteti compatibili. Cum iti dai seama ca nu sunteti facuti unul pentru celalalt


Chiar si cand exista chimie intre parteneri, o relatie nu poate rezista pe termen lung daca acestia nu se bucura de compatibilitate emotionala. Daca observi urmatoarele semne, e bine sa te acomodezi cu gandul ca tu si iubitul nu sunteti facuti unul pentru celalalt.


1. Nu e confidentul tau. Daca ai o relatie stabila, cu ceva vechime, dar preferi sa te confesezi prietenilor sau rudelor, ceva trebuie sa fie in neregula. Cand nu ai curajul sau increderea sa ii spui lucruri iubitului tau, inseamna ca simti chiar tu ca el nu e pentru tine.

2. Nu va rezolvati conflictele, chiar daca va impacati dupa o cearta. Aveti tactici diferite cand vine vorba despre rezolvarea unei probleme in cuplu, iar asta se vede. Pe masura ce va trece timpul, veti ajunge sa nu mai suportati abordarea celuilalt si veti dori despartirea.

3. Va plictisiti usor unul de altul. Petreci timpul cu iubitul, dar simti nevoia constant sa mai inviti si pe altcineva la voi, ca sa dea un suflu nou atmosferei? Sigur ca e perfect normal sa petreceti timp cu prietenii, insa nu e in regula cand preferi compania altora in detrimentul prezentei iubitului.

4. Nu aveti niciun interes comun. Da, contrariile se atrag si e important sa va placa lucruri diferite. In momentul in care nu aveti insa niciun interes comun, e greu sa mentineti o relatie pe termen lung.

5. Nu va respectati. Daca tu nu il respecti si nici nu apreciezi in vreun fel lucrurile care sunt importante pentru el (sau viceversa), e clar ca ceva nu e in regula cu relatia voastra.

6. Nu va sustineti sau aparati unul pe celalalt. Intr-o relatie e foarte important ca partenerii sa se sustina, sa se sprijine, sa fie acolo unul pentru celalalt. Cand o problema a partenerului te lasa rece sau cand, si mai rau, te intorci impotriva lui, nu mai are rost sa continuati. 

7. Instinctele iti spun sa iti vezi de drumul tau pe cont propriu. Uneori, niciunul din semnele anterioare nu sunt clare sau vizibile. Chiar si asa, e ceva care iti spune ca nu sunteti potriviti. Asculta-ti instinctele si incearca sa-ti gasesti fericirea alaturi de altcineva.

related posts

Modifică setările cookies