2014 - anul in care vedetele s-au lasat cel mai mult filmate si fotografiate...de la spate. De ce a fost numit 2014 "anul posterioarelor" in showbiz


MTV USA a declarat anul 2014 "anul posterioarelor" in muzica internationala. Daca Jennifer Lopez si Iggy Azalea au chiar o melodie pe aceasta tema, iar videoclipul Booty este mai mult decat explicit, Nicki Minaj are un intreg videoclip in care aproape toata lumea e filmata de la spate.


MTV a facut un colaj video cu cele mai sexy momente din videoclipurile si aparitiile live ale artistelor in 2014. Mai mult ca niciodata, in 2014 accentul s-a pus pe ...posterioare. Daca J Lo si Iggy Azalea au intrat in istorie cu controversatul Booty, nici Nicki Minaj nu s-a lasat mai prejos in Anaconda.

 
Post by MTV.

Renumita pentru posteriorul ei celebru, Kim Kardashian a reusit sa "rupa" internetul cu pictorialul sau din Paper, in care apare nud de la spate.

Si Beyonce a luptat pentru titlul de cel mai sexy posterior al anului.

Miley Cyrus nu a aratat doar posteriorul in Wrecking Ball.

 

Video: Miley Cyrus / Wrecking Ball

Video: Taylor Swift/ Shake it off

 

Video: Anaconda/ Nicki Minaj

  • 2014 - anul in care vedetele s-au lasat cel mai mult filmate si fotografiate...de la spate. De ce a fost numit 2014 anul posterioarelor in showbiz

related posts

Modifică setările cookies