Au vrut sa faca o gluma, dar i-au speriat de moarte. Ce au facut cativa elevi de liceu in ajun de Craciun VIDEO


De Craciun, unii isi fac cadouri, altii glume. Cativa elevi dintr-un liceu din Texas si-au speriat de moarte colegii si profesorii cu cateva farse, pe care le-au inregistrat si le-au publicat pe Youtube.


La un liceu din Texas, elevii nu se tin de carte, ci de farse, iar victimele care le-au cazut in plasa nu au fost doar naivii lor colegi, ci si profesorii, de care in mod normal ar fi trebuit sa le fie teama.

Organizatorii farselor au pus la cale cateva momente bine gandite, care au starnit atat hohote de ras, cat si tipete si urlete. In timp ce unul dintre acestia s-a deghizat intr-un brad de Craciun, frumos impodobit, altul, care tinea in mana o camera de filmat, i-a invitat pe rand atat pe colegii lor, cat si pe dascali, sa transmita cate un mesaj de Craciun.

In momentul in care cel invitat incepea sa vorbeasca, bradul, sub care se afla un adolescent pus pe sotii, se misca catre el sau il lovea. Reactia celor vizati a fost pe cat de neasteptata, pe atat de haioasa, momentele cele mai comice fiind incluse intr-un filmulet ce a ajuns pe Youtube si a strans aproape 300.000 de vizualizari.

related posts

Modifică setările cookies