3 gesturi care iti "incurajeaza" iubitul sa te insele. Ce sa nu faci daca vrei sa ai un iubit fidel1. I-ai permis sa isi insele fosta iubita ca sa fie cu tine

Acum, sincer, la ce te asteptai cand ai picat in postura de "victima" a farmecelor lui? Un barbat cu caracter isi face mai intai ordine in viata sentimentala inainte de a trece la urmatoarea cucerire. Iar o femeie cu integritate nu ar accepta sa intre intr-o relatie cu un barbat pe care trebuie sa il imparta cu altcineva.

Ce ti-a zis ca sa te convinga sa fiti impreuna?

"N-am cunoscut niciodata o femeie ca tine"

"Ea nu ma intelege asa cum ma intelegi tu"

"Eu si ea suntem ca doi amici, n-am mai facut sex de o vesnicie"

"Ea e asa de sacaitoare"

"Tot ce face este sa se planga"

Ti-a spus tie tot ce nu ii convine la relatia lui, insa nu a discutat cu ea niciunul din aspectele astea? Ai de-a face cu un las! Cu asta te alegi cand te cuplezi cu un barbat care si-a inselat partenera ca sa fie cu tine. 

Poti sa eviti aceasta situatie neplacuta inca de la inceput: nu te cupla niciodata cu un barbat care este intr-o alta relatie! Poate ca relatia in care e el acum nu este functionala, insa ar trebui sa o incheie, nu sa se planga la tine.


2. Esti foarte nesigura pe tine insati

Nesiguranta nu e sexy si nici atragatoare. Barbatii isi doresc femei puternice, idependente, mature, increzatoare, care sa stie ce vor de la viata.

Nu iti evidentia punctele slabe in fata lui, nu gasi motive constante sa te plangi, nu ii arata ca esti o femeie slaba din puct de vedere al caracterului.

Fii vesela, optimista si sigura pe deciziile tale. 


3. Nu ii arati niciodata ca il apreciezi

Iti aduci aminte cum era la inceputul relatiei, cand apreciai fiecare gest frumos pe care el il facea pentru tine?! Ii erai recunoascatoare si ii faceai mici "cadouri" in schimb. El ofera, dar trebuie sa si primeasca in schimb. Nu te gandi ca te va accepta in orice situatii.

Arata-i cat de mult te bucuri ca e in viata ta, ca apreciezi ceea ce face pentru tine. Spune-i-o, dar si faptele sunt la fel de importante ca si cuvintele.

related posts

Modifică setările cookies