5 vedete care nu au telefon mobil. Cine sunt celebritatile care au renuntat la acest gadget


Intr-o perioada in care viata ne este condusa de tehnologie, iar fiecare dintre noi are cel putin un gadget cu ajutorul caruia comunica cu cei din jur, exista o serie de celebritati care au refuzat sa aiba telefoane mobile si chiar computere.


1. Vince Vaughn - Acum cativa ani, Vince Vaughn a declarat in timpul unui interviu pentru MTV ca nu are telefon mobil, explicand ca: "Nu detin un celular pentru ca la mine functioneaza practicile vechi. Ma suni, te sun inapoi ca un gentleman".

2. David Sedaris - Unul dintre cei mai ciudati oameni de pe Pamant, David Sedaris nu are telefon mobil. Scriitorul a recunoscut ca nu are nici celular, nici adresa de mail.

3. Christopher Walken - In urma cu cativa ani, Walken a recunoscut ca nu are nici telefon mobil, nici calculator. Actorul a marturisit intr-un interviu ca: "Nu am o identitate pe internet. Nu am cont de Facebook, nu am nimic. Nu am nici telefon mobil. Nu exisit. Cand cauti pe Google unde stau, iti apare un teren verde".

4. Sir Elton John - La emisiunea lui Jimmy Kimmel, Sir Elton John a recunoscut ca nu are telefon mobil, dar ca foloseste ipad-ul pentru a comunica cu copiii sai pe Skype.

5. Sarah Jessica Parker - Daca Carrie Bradshaw a folosit telefonul mobil de nenumarate ori, Sarah Jessica Parker a renuntat la el. "Nu-mi place sa ma aflu in spatele ambelor, a telefonului si a email-ului, asa ca am ales ultima varianta. Sa aid ca am mesageria vocala plina este infricosator".

related posts

Modifică setările cookies