5 vedete despre care nu stiai ca au surori sau frati gemeni


Odata ajunse celebre, despre multe vedete de la Hollywood incep sa apara informatii mai mult sau mai putin secrete despre viata privata. Asa s-a aflat despre existenta surorilor si fratilor gemeni ale unora dintre cele mai importante nume din showbiz.  


1. Scarlett Johansson - Fratele geaman al actritei este cu trei minute mai mic decat ea si a aparut in filmul Manny and Lo impreuna cu celebra ei sora. In plus, acesta a lucrat la campania electorala din 2008 a lui Barack Obama.

2. Ashton Kutcher - Starul din Two and a Half Men are un frate geaman pe care il cheama Michael si care a fost diagnosticat cu epilepsie cerebrala la o varsta frageda. Michael locuieste in Iowa cu sotia si fiul lor, acestia asteptand inca un copil in decembrie 2014. 

3. Dylan si Cole Sprouse - Cei doi frati din Suite Life of Zach and Cody sunt deja niste tineri barbati, transformandu-se incredibil din 2005, de cand au devenit celebrii.

4. Gisele Bundchen - Celebrul model are o sora geamana pe care o cheama Patricia, cele doua avand alti patru frati si surori, pe Raquel, Graziela, Gabriela si Rafaela.

5. Vin Diesel - Starul francizei Fast and Furious are un frate geaman pe care il cheama Paul si care este editor de film.

related posts

Modifică setările cookies