4 vedete seduse si abandonate. Ele nasc, barbatii fug


Nu-i usor sa cresti un copil, dar e cu atat mai greu cand esti singura si, in loc sa te joci cu bebelusul, alergi prin tribunale incercand sa obtii de la tatal lui recunoasterea paternitatii. Ai crede ca asemenea situatii sunt exceptii, dar in showbiz a devenit o regula: barbatii fug de responsabilitate ca de o boala grea! 


Raluca Petrica, fosta iubita a lui Gabi Balint, a stat cu emotii pana cand a nascut pentru ca antrenorul nu a vrut sa auda de ea si de fetita lor in timpul sarcinii. El si-a vazut de viata ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat timp de noua luni si s-a interesat de copil abia dupa nastere, cand venit sa o recunoasca pana pe micuta Roua Lorelai Andreea. Apoi a disparut din nou, nu si-a mai vazut copilul dar promite ca va plati mereu pensia la timp. Raluca Petrica e optimista, crede ca lucrurile se vor schimba in timp, dupa ce Gabi se va obisnui cu ideea ca e tata din nou.

Rocsana Marcu s-a luptat prin tribunale pana mai ieri ca Ştefan Adrian Iliescu, fiul primarului din Giurgiu, sa recunoasca faptul ca e tatal fiicei ei, Mayra. El sustinea ca nu are cum sa fie tatal copilului pentru ca a avut numai o aventura de-o noapte cu Rocsana (dupa spusele medicilor e suficienta si o aventura de 3 minute pentru a concepe un copil, dar el parea sa aiba alta parere), in timp ce Rocsana declara ca fetita e rezultatul unei relatii de cateva luni, relatie ce s-a incheiat cand barbatul a aflat ca va fi tata. Implicata intr-o alta relatie in prezent, se pare ca Rocsana a incetat sa mai spere la un nume de tata pe certificatul de nastere el Mayrei si la o pensie alimentara.

Alexandra Badescu, fosta Tardea, a devenit celebra cand sotul ei, Andrei Tardea, a parasit-o pentru Andreea Mantea. Insarcinata, Alexandra a atacat-o in presa pe rivala sa spunand ca nicio femeie nu ar trebui sa desparta un barbat de sotia sa gravida. Atunci Andrei Tardea a sarit in apararea iubitei sale si a spus ca nu crede ca bebelusul a fost conceput cu el, ca cine-stie-pe-unde i-a mai umblat consoarta de cand s-au certat. Testul ADN a aratat ca fetita e totusi a lui, deci a pierdut procesul si totodata a pierdut-o si pe Andreea Mantea.

Manuela Harabor are un baiat, Andrei, de 20 de ani, din pacate diagnosticat cu autism. In presa mereu s-a scris ca tatal lui este Dan Chisu, numai ca el s-a eschivat de cate ori a fost intrebat despre asta. “Daca este sau nu fiul meu, asta n-o stie decat Dumnezeu”, a spus el intr-un interviu acordat revistei Tango. Baiatul a avut totusui noroc de o mama care a tinut loc de doi parinti: Manuela a facut intotdeauna tot ce a putut ca fiul ei sa aiba o viata normala. 

related posts

Modifică setările cookies