6 celebritati distruse de consumul de droguri. Staruri carora dependenta le-a adus pierzania


Au devenit cunoscuti in intreaga lume datorita talentului lor, insa nu au reusit sa se tina departe de partea neagra a celebritatii, distrugand tot ce au reusit sa obtina cu "ajutorul" abuzul de droguri.


Whitney Houston

Cunoscuta pentru vocea incredibila pe care o avea, cantareata a devenit in anii '90 un adevarat nume pe scena muzicii pop. Artista s-a luptat anii de zile cu dependenta si abuzul de stupefiante. Dupa divortul de Bobby Brown, familia lui Huston a sperat starea ei de sanatate se va ameliora, insa nimeni nu se astepta sa aibe repercursiuni atat de dramatice asupra vietii sale. Whitney a murit in 2012, dupa ce s-a inecat din greseala in timp ce facea baie. Anchetatorii sustin ca aceasta ar fi adormit in cada, dupa consumul unei cantitat considerabile de droguri.

Heath Ledger

Unul dintre cei mai apreciati actori de la Hollywood ai anilor 2000 a murit in urma unei supradoze, fiind gasit fara suflare in apartamentul sau. Potrivit Celebezen.com acesta a devenit depedent de stupefiante dupa ce  a inceput sa combine mai multe medicamente, prescrise sau nu de catre medic.

Michael Jackson

Regele muzicii Pop s-a luptat ani de zile cu dependenta de medicamente, insa dependenta de Propofol este cea care i-a fost fatala. In 2009, cu doar cateva zile inainte de turneul de revenire, Michael a luat o doza al acestui medicament pentru a invinge insomnia, insa nu s-a mai trezit niciodata.

River Phoenix

Fratele mai mare al lui Joaquin Phoenix si unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Keanu Reeves a gasit alinarea in stupefiante. Deprimat de cele mai multe ori si incapabil de a face fata stresului survenit in urma celebritatii, acesta a murit in urma unei supradoze de cocaina combinata cu heroina.

Britney Spears

Era una dintre cele mai apreciate cantarete cand a cazut prada consumului de droguri. La putin timp de la aceasta cadere, a devenit cunoscuta ca fiind una dintre cele mai petrecarete artiste, paparazzi fiind mai mereu pe urmele sale. Din fericire pentru aceasta, familia si prietenii sai au reusit sa o ajute sa treaca peste aceasta etapa.


Lindsay Lohan

Actrita Lindsay Lohan este o alta vedeta cu probleme cu abuzul de droguri si alcool. Datorita dependentei sale, aceasta a fost nevoita sa se interneze in repetate randuri, in diferite clinici de dezintoxicare, insa actrita pare ca nu vrea sa scape de slabiciunea ce ar putea sa o coste cariera.

related posts

Modifică setările cookies