6 vedete care au murit de tinere. Cine sunt celebritatile care parasit scena inainte de vreme


Fie ca este vorba despre droguri, alcool, boli incurabile sau chiar crime, nu putine sunt vedetele care mor mult prea devreme, unule dintre ele chiar in floarea varstei. Printre ele se numara si Amy Winehouse, Marilyn Monroe sau Whitney Houston, cele trei cazand prada dependentei de droguri.


1. Amy Winehouse - 23 iulie 2011 (27 de ani)

Celebra cantareata britanica, castigatoare la Premiile Emmy, a fost gasita moarta in locuinta din Londra dupa o lupta lunga cu dependenta de alcool si de droguri.

 

2. Brittany Murphy - 20 decembrie 2009 (32 de ani)

Actrita care a devenit cunoscuta datorita rolurilor din Clueless, Just Married si Girl Interrupted a fost gasita lesinata in baie. Moarta sa a fost cauzata de o combinatie intre pneumonie, anemie si intoxicare cu droguri.

 

3. Whitney Houston - 11 februarie 2012 (48 de ani)

Cea mai premiata cantareata din toate timpurile si-a gasit sfarsitul din cauza dependentei de droguri, ea fiind gasita moarta intr-o camera de hotel din Beverly Hills.

 

4. Marilyn Monroe - 5 august 1962 (36 de ani)

Celebra actrita, devenita un veritabil sex-simbol, a murit din cauza unei supradoze de droguri.

 

5. Selena - 31 martie 1995 (23 de ani)

Cantareata latino, castigatoare la Premiile Grammy si numita starul latino al anilor '90 de catre cei la Billboard, a fost ucisa de presedintele fan club-ului sau.

 

6. Natasha Richardson - 18 martie 2009 (45 de ani)

Actrita britanica si sotia lui Liam Neeson a murit din cauza unui accident de ski din Canada. 

related posts

Modifică setările cookies