7 cupluri pentru care diferenta de varsta nu a contat. Vedetele care au fost impreuna, desi erau din generatii diferite


Diferentele de varsta nu mai reprezinta de multa vreme un criteriu important in ceea ce priveste relatiile, iar atunci cand vine vorba despre celebritati acest aspect este cu atat mai putin important.


1. Aaron Taylor-Johnson si Sam Taylor-Wood
Actorul din Godzilla si regizorul productiei 50 Shades of Grey s-au intalnit pe platourile de filmare de la Nowhere Boy in 2009, astunci cand el avea 19 ani, iar ea 43 de ani. Cei doi s-au maritat in 2012. Sam are doua fete dintr-o casatorie anterioara, de 11 respectiv 16 ani.


2. Woody Allen si Soon-Yi Previn
Desi e o diferenta de 35 de ani intre ei, iar Soon-Yi Previn este fiica adoptiva a celebrului regizor, cei doi nu au avut vreo problema atunci cand s-au casatorit, in 1997. Woody Allen si Soon-Yi Previn au adoptat doua fiice.


3. John Mayer si Taylor Swift
Cantareata a avut o relatie cu Mayer atunci cand ea avea 19 ani, iar el 32. Dupa despartire, melodia artistei despre relatie a devenit un adevarat hit, pasiunea vedetei pentru acest tip de cantece devenind una cunoscuta.


4. Jerry Seinfeld si Shoshanna Lonstein
In 1993, Jerry Seinfeld avea 38 de ani si se afla in apogeul carierei datorita serialului in care juca. Atunci a intalnit-o pe Shoshanna care vea 17 ani si era eleva in ultimul an la liceu. Cei doi s-au intalnit timp de cinci ani, perioada in care actorul a declarat in nenumarate randuri: "Shoshanna este o persoana, nu o varsta".


5. Justin Gaston si Miley Cyrus
Atunci cand avea 15 ani, fosta vedeta Disney a avut o relatie cu Justin Gaston, un model de 20 de ani, cel care s-ar fi opus prieteniei dintre cei doi fiind chiar tatal sau, Billy Ray Cyrus.


6. Hayden Panttiere si Mio Ventimiglia
Starurile din Heros au inceput sa se intalneasca atunci cand ea avea 17 ani, iar el 29. Dupa doi ani de relatie, cei doi s-au despartit in 2009.


7. Courtney Stodden si Doug Hutchison
Doug avea 50 de ani atunci cand s-a maritat cu Courtney Stodden (16 ani), tanara devenind cunoscuta drept Mireasa Minora.  


Citeste si

 
FULLSCREEN
7 cupluri pentru care diferenta de varsta nu a contat. Vedetele care au fost impreuna, desi erau din generatii diferite
  • /

related posts

Modifică setările cookies