A anuntat de Craciun ca este insarcinata. Cine este vedeta care va deveni mamica in 2014


A devenit cunoscuta datorita unui reality show de senzatie in SUA si, cu toate ca a fost mereu considerata una dintre fetele rele din Jersey, Jessica s-a cumintit in ultimul timp si e pregatita sa devina mama.


Cunoscuta ca JWoww, vedeta "Jersey Shore" a anuntat de Craciun ca este insarcinata cu primul ei copil. In varsta de 27 de ani, Jennifer a lucrat ca bona inainte de a-si face debutul in showbiz-ul american, semn ca se va decsurca de minune cu propriul bebelus.

Experienta nu o face mai putin tematoare insa, ea cerandu-i sfaturi colegei de platou Nicole "Snooki" Polizzi, care a devenit la randul sau recent mama.

"Lorenzo a fost si este perfect", i-a scris JWoww lui Snooki despre bebelus. "Si al tau va fi. Ai grija sa doarma bine, sa fie hidratat. Iar tu, nu lua pastile de durere si nici nu te stresa prea tare", a raspuns Snooki, cea care pana nu demult era cnsiderata cea mai imatura membra a vedetelor de Reality Show.

JWoww nu este casatorita, dar este logodita cu Roger Mathews, cel care ii va deveni curand sot si partener de nadejde in cresterea beblusului.

related posts

Modifică setările cookies