A aratat absolut fenomenal intr-o rochie mulata si sexy, dar toti s-au uitat la picioarele ei. Ce detaliu ascuns le-a atras atentia - FOTO


Chiar daca are in grija 4 copii mici si un program de lucru extrem de incarcat, actrita a aratat extraordinar in timpul aparitiei la emisiunea "Good Morning America".


Denise Richards are 42 de ani si 4 copii de crescut, dar se lauda cu silueta unei tinere de 20, pe care  etaleaza in public atunci cand are ocazia.

Dupa ce a luat o scurta pauza profesionala pentru a-si creste cele doua fete, Sam si Lola, actrita a revenit in atentia publica de curand din cauza vietii personale haotice a fostului ei sot, Charlie Sheen. Ca rezultat al problemelor lui cu drogurile, Denise s-a oferit sa ii creasca si pe cei doi fii ai lui Charlie din a 2-a casatorie, gest care i-a adus admiratia tuturor americanilor.

Chiar daca are un program extrem de incarcat, actrita reuseste insa sa aiba grija de silueta ei, dovada clara fiind ultima aparitie publica.

Imbracata intr-o rochie mulata de culoare verde, actrita si-a pus in evidenta picioarele tonifiate, care au atras atentia tuturor. Actrita a accesorizat tinuta cu o pereche de pantofi inalti de culoare roz, care i-au pus in evidenta muschii gambelor, dar si tatuajul inedit care a atras toate privirile.

Denise a uimit prin simplitatea look-ului, preferand un machiaj natural si parul desfacut. Nu doar picioarele ei incredibile au atras atentia, ci si zambetul perfect, care a ajutat-o sa fie numita una dintre cele mai frumoase fete Bond din intreaga istorie a seriei.

Denise se afla la emisiune pentru a-si promova propriul show, "Twisted", care va avea premiera in vara acestui an. Serialul este bazat pe o serie de crime care se petrec intr-un orasel american izolat, unde Richards are rolul cele mai cunoscute mamici din intreaga comunitate.

related posts

Modifică setările cookies