A ascuns sarcina pentru o lunga perioada de timp, insa acum a fost nevoita sa confirme acest zvon. Cum arata Christina Ricci cu cateva sapamani inainte sa devina mamica


Christina Ricci a confirmat ca este insarcinata, ea si James Heerdegen urmand sa devina parinti pentru prima data.


Reprezentantii actritei de 34 de ani au confirmat zvonul potrivit caruia Christina va fi mamica, dupa ce paparazzi au surprins-o pe frumoasa vedeta in timp ce iesea din aeroportul din Los Angeles, cu o burtica destul de vizibila. 

 

Imbracata intr-o camasa lunga, de culoare negra, cu colanti asortati si o curea maro in talie care ii evidentia si mai mult burtica care arata un stadiu al sarcinii destul de avansat. 

 

 

Christina si James s-au casatorit in cadrul unei ceremonii restranse care a avut loc in octombrie anul trecut, la Harold Pratt House And Peterson Hall, in Manhattan, dupa o relatie de doi ani.

 

Christina Riccie face parte din generatia copiilor-minune de la Hollywood, de la inceputul anilor '90. Tanara a jucat in filme celebre precum Addams Family sau Casper, iar in 2009 a fost logodita pentru doua luni cu Owen Benjamin.  


related posts

Modifică setările cookies