A avut America la picioare, dar acum nu mai stii nimic de el. Cum arata pustiul minune din filmul “Al 6-lea simt” la 24 de ani


"Vad oameni morti" va ramane, probabil, una dintre cele mai cunoscute replici din istoria cinematografiei moderne, multi dintre cei care a vazul filmul "Al 6-lea simt" ramanand marcati de baietelul special care are aceasta abilitate sinistra.


Avea doar 11 ani cand a primit rolul vietii alaturi ce Bruce Willis, dar a demonstrat si dupa incheierea filmarilor care are toate calitatile necesare pentru a deveni extrem de celebru la Hollywood.

Considerat de producatori si regizori un real talent, Haley Joel Osment are si in prezent o cariera reusita la Hollywood, cu toate ca nu multi credeau ca va rezista atat de mult in industrie. Inainte de a juca alaturi de marele Bruce Willis in pelicula “Al 6-lea simt”, pustiul mai aparuse in filme importante precum “Forrest Gump” si isi imprumutase vocea pentru indragitul film de desene animate “Frumoasa si Bestia”.

Dupa marele proiect al vietii lui, Haley Joel a jucat in “Pay it forward”, “Montana Amazon” sau “Sassy Pants”. Mai mult decat atat, pe cand era doar un pusti, iar autoarea J.K Rowling cauta regizor pentru transpunerea volumelor ei in filme, Steven Speilberg a propus ca el sa joace rolul celebrului Harry Potter.

Din pacate pentru el insa, scriitoarea britanica nu a fost de acord, iar Spielberg nu a mai ecranizat pelicula, lasandu-I acest rol lui Chris Columbus, care l-a ales pe Daniel Radcliffe pentru rolul principal. Acum, Haley

Joel are 24 de ani si si pregateste doua filme, care urmeaza sa se lanseze in urmatorii ani: “I’ll follow you down” si “Wake the Dead”.

Ce parere ai despre transformarea radicala? Te asteptai sa arate asa dupa atatia ani?

related posts

Modifică setările cookies