A avut cele mai traznite coafuri de-a lungul timpului, insa noul look a surprins pe toata lumea. Cum arata "flacara" din parul lui Gwen Stefani


Cea mai cool mamica din showbizul international, Gwen Stefani, a tinut sa isi reconfirme acest statut. Cantareata, care nu se teme sa experimenteze cu look-ul sau, a surprins pe toata lumea cu cea mai recenta transformare a sa.


Gwen Stefani a fost vopsita in toate culorile posibile - de la albastru la roz fucsia pana la blond platinat. Considerata, pe buna dreptate, style icon, cantareata a stranit un pic de valva cu cea mai recenta coafura a sa.

Gwen si-a vopsit cateva suvite intr-o "flacara" portocalie, lucru care a transformat-o instant, daca nu era deja, in cea mai cool vedeta din showbizul international.

Daca in ultimii ani, Gwen a avut un look relativ cuminte, la sfarsitul anilor '90, atunci cand facea furori cu trupa No Doubt, Gwen Stefani era un fel de Rita Ora a momentului - isi schimba coafura saptamanal. Se facea remarcata nu numai cu culorile sale trasnite, dar si felul in care isi aranja parul.

In varsta de 45 de ani si mama a trei copii, Gwen Stefani este in prezent in juriul emisiunii The Voice USA si se pregateste de lansarea celui de-al treilea album al sau, dar si de un nou album alaturi de trupa No Doubt. 

Noul album vine dupa ce Gwen Stefani a lansat in 2004 si 2006 alte doua materiale discografice solo.

related posts

Modifică setările cookies